Goedkope treinkaartjes naar Rijksmuseum in juni 2016

Trein Rijksmuseum

Binnenkort een dagje naar Amsterdam? Combineer dit met het Rijksmuseum! Voor slechts € 31 bestelt u een NS dagretour + GVB dagretour + entree voor het Rijksmuseum, waarmee u de wereldberoemde kunstwerken van het Rijksmuseum kunt bezichtigen. Werken van Frans Hals, Jan Steen, Rembrand, van Gogh en Johannes Vermeer behoren tot de vaste collectie van het museum, met bekende werken als de Nachtwacht. In het Rijksmuseum treft u ruim 800 jaar Nederlandse kunst in 80 verschillende zalen met een totaal van ongeveer 8000 kunstwerken.

Trein Rijksmuseum

Goedkope treinkaartjes naar het Rijksmuseum bestellen

Wilt u de goedkope treinkaartjes naar het Rijksmuseum bestellen? Dat kan t/m 30 juni 2016! Daarbij zijn de actietickets te gebruiken t/m 31 augustus 2016 van maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. Tevens te gebruiken in treinen van Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

U ontvangt bij aankoop van deze treinkaartjes actie ook een gratis kortingsvoucher van € 2,- voor een koffie/thee + zelfgemaakte brownie bij één van de koffiecorners in het Rijksmuseum (of bij de Kiosk in de tuin).

  • Kosten: € 31;
  • Verkoopperiode: t/m 30 juni 2016;
  • Reisperiode: t/m 31 augustus 2016.

Kinderen t/m 18 jaar mogen gratis naar binnen bij het Rijksmuseum. Hiervoor hoeft u dus enkel het Openbaar Vervoer los te betalen of te profiteren van een andere aanbieding, zoals de NS Tienertoer.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!