Goedkope treinkaartjes in november 2020

Opzoek naar een treinkaartjes actie? Vanwege de huidige omstandigheden zijn er niet veel goedkope treinkaartjes in november 2020 verkrijgbaar. Het is op dit moment (helaas) maatschappelijk onverantwoord om het treinverkeer extra te belasten met kortingsacties. Desondanks zijn er op rustigere trajecten toch NS dagretours met korting verkrijgbaar. Daarnaast kan je ook deze maand nog genieten van Samenreiskorting, NS keuzedagen, Groepstickets en de Jongeren Dagkaart. Op de hoogte worden gebracht, wanneer de trein acties weer terug zijn? Schrijf jezelf in voor de nieuwsbrief van Goedkoop-treinkaartje.nl!

Goedkope treinkaartjes in november 2020

Deze maand toch goedkoop met de trein reizen? Ontdek alle goedkope treinkaartjes en kortingsacties in één handig overzicht. Denk aan uitjes van de Spoordeelwinkel, Groepstickets, Samenreiskorting of de jongeren dagkaart.

Hou je aan de regels en adviezen van het RIVM en de NS. Reis niet in grote groepen, draag een mondkapje en houdt 1,5 meter afstand. Wanneer recreatieve uitjes worden afgeraden. Doe dit dan ook.

Treinkaartjes actie: Dagretour + Stad

Bij de NS Spoordeelwinkel koop je ook in november weer goedkope treinkaartjes. Hierbij zijn een aantal uitjes en bestemmingen met korting verkrijgbaar. Zo bestel je een NS dagretour naar diverse steden in Nederland al vanaf 23 euro. Hieronder een overzicht van alle aanbiedingen in november 2020, waarbij je een NS dagretour, koffie en appeltaart ontvangt voor 23 euro.

 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Assen
 • Breda
 • Den Bosch
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Leeuwarden
 • Nijmegen
 • Roermond
 • Zwolle

Er zijn ook nog een aantal andere uitjes verkrijgbaar. Ontdek ze allemaal!

De Spoordeelwinkel

Jongeren dagkaart € 7,50

Voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar oud is de Jongeren dagkaart sinds september 2020 verkrijgbaar. Deze is ook in november weer verkrijgbaar. Voor 7,50 euro koop je een treinkaartje, waarna je een hele dag in de daluren of het weekend kunt reizen in treinen van NS. Zo kan je een voordelig dagje shoppen, op familie bezoek of een leuke stad bezoeken.

Jongeren dagkaart

40% NS Samenreiskorting

Als abonnementshouder van NS heb je altijd de mogelijkheid om medepassagiers mee te nemen met 40 procent korting. Een dagje weg of op familiebezoek? Dan kan je de samenreiskorting voor jouw medereizigers laten oplaten bij een kaartautomaat van NS, waarbij zij kunnen kiezen uit een enkele reis of retour. Vervolgens betalen zij slechts 60% van het reguliere tarief.

NS Groepsticket

Reis je met een groep van minimaal 4 personen? Dan is het NS Groepsticket een optie! Hiermee reis je naar een bestemming naar keuze binnen Nederland in de daluren of het weekend. Verkrijgbaar vanaf 5,21 per enkele reis en 10,42 per retour.

NS Groepsticket

Trein naar buitenland voor stedentrip

Je wilt met de huidige omstandigheden misschien niet te ver van huis. Een leuke bestemming in Duitsland, België of Noord-Frankrijk kan dan een leuk alternatief zijn. Internationale treinen rijden nog steeds en geven de optie om binnen enkele uren weer terug te zijn. Zo reis je al in 3.18 uur naar Parijs en in ongeveer 2 uur naar bestemmingen als Keulen, Düsseldorf, Antwerpen of Brussel. Kijk voor de tarieven en beschikbaarheid via internationale treintickets.

Goedkope treinkaartjes: NS Dagretour Daluren in september 2021

Het is weer zover! De goedkope treinkaartjes komen langzamerhand weer terug bij aanbieders als de Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen. Voorlopig gaat het om NS dagretours met korting die geldig zijn in de daluren, maar ook de treinkaartjes enkele reis...

5 goedkope treinkaartjes in augustus 2021

De vakantieperiode is bijna voorbij, maar in augustus 2021 zijn er nog tal van uitjes met korting verkrijgbaar. Ter inspiratie hebben wij 5 goedkope treinkaartjes in combinatie met een uitje voor je opgezocht. De combideals worden je aangeboden door de NS...

NS Dagretour met korting voor 17,50

Komende maand Nederland ontdekken? Het mag weer! Om iedereen weer te verwelkomen in de trein verkoopt NS een voordelige NS dagretour via de Spoordeelwinkel. Voor € 17,50 ontvang je een treinkaartje, waarmee jouw heen- en terugreis op een traject naar keuze is...