fbpx

Goedkope treinkaartjes in maart 2016

Opzoek naar goedkope treinkaartjes in 2016? Er zijn momenteel twee treinkaartjes acties lopende, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op de reiskosten. Zo wordt een dagje shoppen of een bezoek aan een pretpark/dierentuin wel heel aantrekkelijk. Zo is de Hema dagkaart verkrijgbaar voor € 19,- en de NS Seizoensretour voor € 33,- (te bestellen via onze website).

NS Seizoensretour in maart 2016

Seizoensretour 2016

Met deze treinkaartjes actie kunt u 3 dagen in het weekend onbeperkt reizen met de trein voor € 33! Na bestelling ontvangt u 3 vouchercodes die u in 3 verschillende reisperiodes kunt verzilveren, zodat u het hele jaar nog profiteert van korting in de trein. Deze OV aanbieding bestellen? Klik hier!


Goedkoop per trein door Nederland & België

Hema dagkaart

Een dagje shoppen in Brussel of Antwerpen? Bestel dan de Hema dagkaart voor slechts € 19,- via de webshop of een vestiging bij u in de buurt. De trein dagkaart is verkrijgbaar t/m 20 maart 2016 en geldig t/m 22 mei 2016. De actie is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de NS, NMBS en Hema, waardoor het mogelijk is om een hele dag met korting door Nederland & België te reizen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl