Goedkope treinkaartjes in maart 2016

Opzoek naar goedkope treinkaartjes in 2016? Er zijn momenteel twee treinkaartjes acties lopende, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op de reiskosten. Zo wordt een dagje shoppen of een bezoek aan een pretpark/dierentuin wel heel aantrekkelijk. Zo is de Hema dagkaart verkrijgbaar voor € 19,- en de NS Seizoensretour voor € 33,- (te bestellen via onze website).

NS Seizoensretour in maart 2016

Seizoensretour 2016

Met deze treinkaartjes actie kunt u 3 dagen in het weekend onbeperkt reizen met de trein voor € 33! Na bestelling ontvangt u 3 vouchercodes die u in 3 verschillende reisperiodes kunt verzilveren, zodat u het hele jaar nog profiteert van korting in de trein. Deze OV aanbieding bestellen? Klik hier!


Goedkoop per trein door Nederland & België

Hema dagkaart

Een dagje shoppen in Brussel of Antwerpen? Bestel dan de Hema dagkaart voor slechts € 19,- via de webshop of een vestiging bij u in de buurt. De trein dagkaart is verkrijgbaar t/m 20 maart 2016 en geldig t/m 22 mei 2016. De actie is mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de NS, NMBS en Hema, waardoor het mogelijk is om een hele dag met korting door Nederland & België te reizen.

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close