Dagretour naar Brussel

Een retourtje naar Brussel boeken? Tijdelijk reist u voor slechts € 47 heen en weer tussen Amsterdam en Brussel per InterCity Brussel. De Superdagretour maakt het mogelijk om voor een minimaal tarief een dagje te shoppen en genieten in Brussel. Uiteraard raden wij aan om dit te combineren met bezichtigingen van de grootste bezienswaardigheden, als de Manneken Pis, de Kathedraal en het Koninklijk paleis.

Wilt u een treinkaartje naar Brussel boeken? Maak dan gebruik van de tool in de rechterkolom. Kunt u deze niet vinden? Schakel dan uw AdBlocker uit en vernieuw de pagina.

Trein naar Antwerpen

Dagretour naar Brussel

Er zijn verschillende dagretours naar Brussel mogelijk, waarbij de kortingen hoog kunnen oplopen.

  • Reguliere dagretour: U kiest bij het boeken wel een tijd, maar u bent vrij om elke trein op de dag van geldigheid te nemen.
  • Superdagretour: Reist u op één dag heen en terug? Boek dan een Superdagretour naar Brussel en reis met 30% korting.
  • Weekenddagretour: Hiermee kunt u met 40% korting op vrijdag, zaterdag of zondag heenreizen en op zaterdag of zondag terug.
  • Jongerendagretour: Jongeren t/m 25 jaar kunnen altijd met 35% korting reizen. De tickets zijn geldig van ma t/m vrij vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag.

Daarbij kunt u aangeven dat u binnen Nederland met een kortingskaart reist, waarop het uiteindelijke bedrag nog lager uitvalt.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl