Arriva: korting op treinkaartjes

Benieuwd of er op dit moment bij Arriva korting op treinkaartjes wordt vergeven? Er zijn in Nederland best wat mogelijkheden om goedkoop met de trein te reizen. Zo zijn er regelmatig aanbiedingen en arrangementen te koop bij Arriva, maar ook acties van NS zijn geldig in treinen van Arriva. Hierdoor kan je al vrij snel tientallen euro’s besparen en wordt een dagje weg met de trein weer betaalbaar.

Om op de hoogte te blijven van korting op treinkaartjes bij Arriva is het belangrijk om direct op de hoogte te worden gebracht. Aanbiedingen zijn vaak tijdelijk en beperkt verkrijgbaar. Wij brengen je natuurlijk graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

  1. NS Groepsticket
  2. Jongerendagkaart
  3. Dal voordeel abonnement
  4. NS Spoordeelwinkel
  5. 10% korting bij Gaiyo

Er zijn dit jaar bij NS diverse reisproducten die standaard voor korting op treinkaartjes zorgen (ook bij Arriva). Denk bijvoorbeeld aan het NS Groepsticket, de Jongerendagkaart en diverse uitjes. Ook voor incidentele reizigers zijn er handige apps ontwikkeld, zoals Glimble en Gaiyo.

Groepskorting in de trein v.a € 7,15

Groepsticket

Het NS Groepsticket is ideaal wanneer je met meerdere personen een dagje op stap gaat. De korting wordt namelijk hoger naarmate de reisgroep groter wordt. Hierdoor kan de prijs per persoon verlaagd worden tot 7,15 euro per enkele reis naar elk station binnen Nederland. Het NS Groepsticket dient echter gebruikt te worden tijdens de daluren of in het weekend, volgens de voorwaarden.

Meer over het groepsticket van NS

Korting voor jongeren: dagkaart € 7,95

Vervoersbewijs

Helaas niet geldig in treinen van Arriva, maar geeft wel ontzettend veel korting voor jongeren.

Om jongeren tegemoet te komen, heeft de NS de Jongerendagkaart geïntroduceerd. Met deze kaart kunnen jongeren van 12 t/m 18 jaar een hele dag onbeperkt reizen om een evenement, stad of familie te bezoeken. Voor slechts 7,95 euro hebben jongeren de mogelijkheid om door heel Nederland te reizen op één dag, maar wel tijdens de daluren of in het weekend.

Meer over de Jongerendagkaart van NS

Dal voordeel abonnement: 40% korting

Bij Arriva is er een groot aantal abonnementen verkrijgbaar. Afhankelijk van de gekozen regio worden de kosten berekend. Voor een Dal Korting of Dal Voordeel abonnement betaal je bij Arriva ongeveer 18 tot 30 euro. Wil je liever in het hele land gebruik kunnen maken van Dal Voordeel? Dan raden we aan dit abonnement te kopen bij NS. Al voor 5.60 euro reis je met 40% korting in de daluren. Vaak heb je het abonnement er al na één rit per maand uit.

Meer over het Dal Voordeel abonnement van NS

Spoordeelwinkel uitjes

Spoordeelwinkel

Sinds jaar en dag staat de Spoordeelwinkel van NS bekend om haar uitjes. Elke maand wordt het aanbod ververst en zijn evenementen, stedentrips, uitjes en activiteiten met korting verkrijgbaar. Het overzicht en de leukste uitjes krijgen natuurlijk een speciaal plekje op onze website en brengen wij extra onder de aandacht. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief of volg ons op sociale media.

Meer over de acties van de NS Spoordeelwinkel

Standaard 10% korting op treinkaartjes

Ga je incidenteel met de trein en wil je de volledige reis in één app plannen? Welkom in de toekomst en installeer de app van Gaiyo. Je ontvang 10% korting op treinkaartjes in de daluren en het weekend en kan ook direct bustickets, deelvervoer en zelfs parkeren in de app regelen.

Aanbiedingen bij Arriva

Wat betreft aanbiedingen biedt Arriva in sommige regio’s speciale treinreizen en arrangementen aan. Deze aanbiedingen zijn vaak thematisch en bieden passagiers de mogelijkheid om een bepaalde regio of attractie te verkennen. Arriva organiseert bijvoorbeeld regelmatig kortingsacties naar evenementen, zoals festivals of kerstmarkten. Deze treinreizen maken gebruik van reguliere Arriva-treinen en bieden een handige en sfeervolle manier om naar de bestemming te reizen.

Het is belangrijk om te vermelden dat de beschikbaarheid en specifieke details van de aanbiedingen van Arriva kunnen variëren, afhankelijk van de regio en het seizoen.

Over Arriva

Arriva is een vervoersbedrijf dat actief is in verschillende landen, waaronder Nederland, het Verenigd Koninkrijk, en diverse andere Europese landen. In Nederland exploiteert Arriva trein- en busdiensten in verschillende regio’s.

UITSTEKEND beoordeling
Gebaseerd op 200 recensies
Altijd voordeel
André van Hattem
André van Hattem
2023-05-10
Geweldige acties altijd! Heel erg leuk om een keer met de trein te gaan. Helemaal naar de grote steden. Voor onze kinderen is het ook een uitje ☀️
Elise van den Berg-van der Zee
Elise van den Berg-van der Zee
2023-05-08
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-05-07
Geweldig
Kiki de Klein
Kiki de Klein
2023-05-04
Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je overzichtelijke mails, zonder overbodige toestanden of onnodige reclame. Heel handig.
Pa Piertje
Pa Piertje
2023-05-04
Dankzij de nieuwsbrief van goedkope treinkaartjes kan ik altijd goedkoop met de trein weg. Niet alleen in Nederland maar ook in Europa. Goede informatie !! waar ik zelf geen tijd voor heb om uit te zoeken
Angelique Kruip
Angelique Kruip
2023-05-04
Leuke avtie
Jan Dijkstra
Jan Dijkstra
2023-05-03

Ontvang acties

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur,...

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

5 Betoverende vakantiebestemmingen in Frankrijk

Ben je op zoek naar een fantastische vakantiebestemming voor komende zomer? Zoek niet verder! Frankrijk, het land van de romantiek, de gastronomie en de prachtige landschappen, biedt een scala aan betoverende plekken die gemakkelijk bereikbaar zijn met de...

Topbestemmingen bij NS International met korting

Stap aan boord van de trein en laat je meevoeren naar een wereld vol ontdekkingen. NS International brengt je naar de meest fascinerende bestemmingen in Europa, waar elke hoek een nieuw avontuur biedt. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische...

Pin It on Pinterest