4 Leuke uitjes in Nederland

Kinderen in trein

De zomervakantie is voorbij, maar u kunt natuurlijk nog steeds een leuk treinuitje organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een leuk zwembad, pretpark of dierentuin in de buurt. Wij hebben deze maand 4 leuke uitjes in Nederland voor u geselecteerd die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Leuk voor jong en oud en zorgt gegarandeerd voor leuke herinneringen. Uiteraard kunt u hiervoor gebruik maken van een aanbieding op Goedkoop-treinkaartje.nl en kunnen kinderen voor € 2,50 met u mee in de trein middels een Railrunner of gratis met het Kids Vrij abonnement.

Kinderen in trein

4 Leuke uitjes in Nederland

De 4 geselecteerde leuke uitjes in Nederland zijn goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer en regelmatig met korting verkrijgbaar. Houdt hiervoor onze pagina in de gaten, like ons op Facebook of schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief. Hierbij is het succes van een aantal van de onderstaande activiteiten afhankelijk van het weer en zult u zelf moeten bepalen of u het plan moet doorzetten of doorschuiven naar een ander moment. Heeft u een vouchercode ontvangen? Verzilver deze dan pas, wanneer u zeker weet dat u die dag gebruik gaat maken van het reisproduct en/of entreebewijs.

Naar de kust van Nederland

Ga eens lekker uitwaaien op het strand. Een strandwandeling is ook lekker in het najaar en is heerlijk voor de kinderen of hond. Bezoek bijvoorbeeld Zandvoort, Scheveningen of Bloemendaal en reis met de trein naar het strand. Een kind van 4 t/m 11 jaar reist middels een Railrunner of Kids vrij abonnement met u mee. Een hond kan mee in de trein in combinatie met een dagkaart hond die u bij een automaat op een treinstation eenvoudig kunt opladen op uw OV Chipkaart (ook los verkrijgbaar). Met uw partner naar het strand? Maak dan een romantische strandwandeling en kom daarna tot rust bij één van de gezellig strandbarretjes, cafe’s en restaurants.

Dagje dierentuin Amersfoort

Bezoek dierentuin Amersfoort en ontdek de leukste dieren van over de hele wereld. Denk aan leeuwen, olifanten, bavianen en vogelspinnen. Dierentuin Amersfoort is dagelijks geopend van 09:00 t/m 18:00 uur en download alvast de app, zodat u kunt zien waar u bent en weet u precies wanneer u de dierenverzorgers kunt ontmoeten. Op het moment van schrijven zijn er na 6 jaar eindelijk 3 verse Flamingo eieren gelegd, is er een Algazelle geboren en wordt er op een positieve en speelse manier gewerkt aan de privacy van kinderen door maskers uit te delen die zij de hele dag kunnen dragen.

Op avontuur in Wildlands

Bezoek Wildlands Emmen en ga op wereldexpeditie door de Jungola, Serenga en Nortica. Zo kunt u een boottocht maken in de Jungola en o.a. olifanten en vogels van dichtbij zien, is het mogelijk om een safaritocht te maken over de Serenga met o.a. Giraffen en Neushoorns en is een 4D ervaring mogelijk op de Noordpool in Nortica. Een geweldig dagje weg voor jong en oud en ook voor dit park geldt dat u het best vroegtijdig de app kunt downloaden, zodat u beschikt over alle informatie, de routebeschrijving en het dagprogramma.

Zwemmen in het Tikibad

Opzoek naar een leuk zwembad in Nederland? Het Tikibad is misschien wel het leukste en grootste zwembad van Nederland met 16 unieke glijbanen, verschillende baden en urenlang zwemplezier. Houdt er rekening mee dat je voor 13 van de 16 glijbanen 120 cm of langer moet wezen. Voor kinderen zonder zwemdiploma of kleiner dan 120 cm is het verplicht om drijfmiddelen te dragen.

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!