Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke stedentrip naar Londen binnen handbereik. Bij reisaanbieders als TUI en DeJongIntra bestel je trein en hotel aanbiedingen naar Londen tegen een scherpe prijs.

Londen Treinvakantie

DeJongIntra: Trein + Hotel aanbieding Londen

Bij DeJongIntra boek je momenteel al een 2-daagse stedentrip naar Londen per trein vanaf 274 euro per persoon inclusief trein en hotel. Er zijn ook arrangementen met meer overnachtingen beschikbaar. Ontdek het aanbod via de onderstaande link.

TUI: Trein + Hotel aanbieding Londen

Ook bij TUI zijn meerdere trein en hotel arrangementen verkrijgbaar. Zo boek je al vanaf 300 euro een 4-daagse stedentrip naar Londen inclusief trein, ontbijt en hotelovernachting. Kijk op de onderstaande link voor de beschikbaarheid.

Treinreis per Eurostar naar Londen

De treinreis naar Londen is een comfortabele en duurzame keuze. Met de Eurostar hogesnelheidstrein reis je in slechts 4 uur vanaf Amsterdam en nog korter vanaf Rotterdam naar het hart van de stad, waarbij je geen lange wachttijden of een transfer van de luchthaven hebt. Daarbij mag je ruim voldoende bagage meenemen op de treinreis naar Londen. Zo mag je twee middelgrote koffers en handbagage meenemen op reis. Zorg er wel voor dat je alles zelf kan tillen.

Onderweg geniet je van ruime zitplaatsen, wifi en stopcontacten om apparaten op te laden. Daarbij is er een barrijtuig die beschikt over een selectie van warme dranken, snacks en lichte maaltijden om de trek te stillen.

Bij aankomst stap je uit op St. Pancras International Station, direct in het centrum van Londen, waardoor de stedentrip na het inchecken direct kan beginnen.

Ontvang aanbiedingen

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest