Boek een hotelovernachting + treinticket

Het is op het huidige moment mogelijk om te profiteren van een hotel + trein actie! Hiermee kunt u een 2-persoons hotelovernachting + treinticket bestellen voor slechts € 99,- en dat is natuurlijk ideaal voor de echte genieter. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen meer te maken over vervoer en is alles behalve het avondeten geregeld. Bij de aanbieding zijn namelijk de onderstaande zaken inbegrepen:

Hotel + trein aanbieding

Hotelovernachting en ticket met korting

  • 2-persoons hotelovernachting
  • 2-persoons heen- en terugreis met de trein
  • 2-persoons ontbijt
  • reserveringskosten

Het is misschien goed om te weten dat de treintickets geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Op deze manier weet u zeker dat ook de vervoerder bij u in de buurt is aangesloten bij deze actie. Door de scherpe tarieven is het annuleren of wijzigen helaas niet mogelijk, maar als u er gewoon even tussenuit wilt is dit natuurlijk ook helemaal niet nodig! Daarbij betaalt u slechts € 99,- en kunt u het gemakkelijk doorverkopen aan andere voor deze lage prijs.

Even een weekendje weg met de trein? Bekijk onze aanbiedingen!

Handig om te weten voor dit hotel + trein arrangement

Wanneer u de tickets meer dan 3 weken van tevoren besteld ontvangt u de tickets 2 weken voor vertrek. Wanneer u het hotel + trein arrangement 3 weken voor vertrek besteld ontvangt u de tickets direct. U kunt kiezen uit ruim 100 hotels verspreid door heel Nederland, waarbij de hotels altijd in de buurt van een treinstation zijn. Op deze manier bent u verzekerd van de heen- en terugreis en maakt u geen extra kosten. Ideaal toch? Vind jij deze aanbieding ook zo leuk? Like ons dan op Facebook en verspreid dit bericht, zodat ook jouw vrienden hiervan kunnen profiteren!

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!