Uitgaan in Münster per trein

Bezoek deze sfeervolle en levendige stad eenvoudig per trein, waarna jouw avondje uitgaan in Münster kan beginnen. Op loopafstand van het station zijn tal van leuke bars, clubs en restaurants te vinden. Met name in de straat “Am Hawerkamp” zijn gezellige uitgaansgelegenheden te vinden, zoals de Cubaanse cocktailbar Havanna, de bar en club Jovel Music Hall en de techno-club Fusion Club. Ook de wijk Kuhviertel is een bekend uitgaansgebied in Münster met een groot aantal studentencafés en bekende pubs.

Een avondje uitgaan in Münster? Dan is de trein een uitstekende optie. Je reis al in 3 uur van Amsterdam naar Münster en vanuit de grensgebieden ben je er nog sneller. Treinkaartjes naar Münster zijn al verkrijgbaar vanaf 20 euro (2e klas) en 30 euro (1e klas). Met één overstap op station Rheine in Duitsland reis je per trein naar Münster. Tickets boek je eenvoudig online zonder bijkomende boekingskosten.

  1. Am Hawerkamp
  2. Kuhviertel
  3. Pinzipalmarkt
  4. Proeflocaties

Uitgaan Per Trein

Stappen of uitgaan in Münster?

Ontdek de leukste uitgaansgelegenheden en het bruisende nachtleven van deze mooie Duitse bestemming. Je kan er natuurlijk ook een weekendje of dagje weg van maken door een hotelovernachting bij te boeken. Wij raden aan een hotel nabij het treinstation te zoeken, voor een soepel verloop van de reis.

Am Hawerkamp

Eigenlijk is Am Hawerkamp the-place-to-be in Münster met diverse hippe en leuke uitgaansgelegenheden, zoals Sputnikhalle, Triptychon, Fusion Club, Conny Kramer, Jovel Music Hall en Club Favela. Op typische stapavonden wordt er bijna bij elke club entree gevraagd. Het is dus raadzaam om vooraf te controleren welke stijl en dj er aanwezig zal zijn.

Kuhviertel

Super gezellig om een eerste of laatste biertje te drinken is DE studentenstraat van Münster; Kuhviertel. De gekleurde gevels, uithangbordjes en studenten zijn in deze straat in overvloed aanwezig, wat voor een goede stapavond uitkomst biedt. Breng je een bezoekje aan Münster voor een stapavond? Dan moet je zeker even een bezoek brengen aan deze gezellige straat.

Pinzipalmarkt

In het hart van de stad komen inwoners van Münster samen, maar worden ook internationale gasten ontvangen. Op de Pinzipalmarkt zijn diverse horecagelegenheden en worden regelmatig evenementen georganiseerd. Toch zal je hier voor een avondje stappen in de eerste instantie niet voor kiezen.

Proeverij

Naast de traditionele uitgaansgelegenheden in Münster zijn er natuurlijk nog tal van bars en kroegen in het centrum te vinden, zoals Bar Rote Lola, de Hafen Kiosk, Kitty’s Trink Salon, de Whisky Dungeon, Destille, Kreuzeck, Watusi Bar, de Peacock Lounge en Haifischbar.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
5x wandelen: leuke wandelroutes in Berlijn

5x wandelen: leuke wandelroutes in Berlijn

Laat de straten van Berlijn je gids zijn terwijl je door de verschillende wijken dwaalt. Onderweg zul je lokale lekkernijen ontdekken, verborgen plekjes vinden en genieten van de levendige atmosfeer die de stad te bieden heeft. Verlies jezelf in de diversiteit van...

NS International: 7 Europese bestemmingen met korting

NS International: 7 Europese bestemmingen met korting

Ben je op zoek naar een onvergetelijke reiservaring met de trein? NS International biedt een scala aan opwindende bestemmingen waar geschiedenis, cultuur en avontuur samenkomen. Hier zijn 7 leuke Europese bestemmingen, waarvoor je treinkaartjes bij NS International...

Trein & Wandelen in Parijs

Trein & Wandelen in Parijs

Ontdek de stad van liefde, licht met onvergetelijke wandelingen! Parijs, met zijn sfeervolle straten en charmante pleinen, is een waar paradijs voor liefhebbers van wandelen. Laat je betoveren door de magie van de stad terwijl je deze sprankelende wandelroutes...

Pin It on Pinterest