Uitgaan in Münster per trein

Bezoek deze sfeervolle en levendige stad eenvoudig per trein, waarna jouw avondje uitgaan in Münster kan beginnen. Op loopafstand van het station zijn tal van leuke bars, clubs en restaurants te vinden. Met name in de straat “Am Hawerkamp” zijn gezellige uitgaansgelegenheden te vinden, zoals de Cubaanse cocktailbar Havanna, de bar en club Jovel Music Hall en de techno-club Fusion Club. Ook de wijk Kuhviertel is een bekend uitgaansgebied in Münster met een groot aantal studentencafés en bekende pubs.

Een avondje uitgaan in Münster? Dan is de trein een uitstekende optie. Je reis al in 3 uur van Amsterdam naar Münster en vanuit de grensgebieden ben je er nog sneller. Treinkaartjes naar Münster zijn al verkrijgbaar vanaf 20 euro (2e klas) en 30 euro (1e klas). Met één overstap op station Rheine in Duitsland reis je per trein naar Münster. Tickets boek je eenvoudig online zonder bijkomende boekingskosten.

  1. Am Hawerkamp
  2. Kuhviertel
  3. Pinzipalmarkt
  4. Proeflocaties

Uitgaan Per Trein

Stappen of uitgaan in Münster?

Ontdek de leukste uitgaansgelegenheden en het bruisende nachtleven van deze mooie Duitse bestemming. Je kan er natuurlijk ook een weekendje of dagje weg van maken door een hotelovernachting bij te boeken. Wij raden aan een hotel nabij het treinstation te zoeken, voor een soepel verloop van de reis.

Am Hawerkamp

Eigenlijk is Am Hawerkamp the-place-to-be in Münster met diverse hippe en leuke uitgaansgelegenheden, zoals Sputnikhalle, Triptychon, Fusion Club, Conny Kramer, Jovel Music Hall en Club Favela. Op typische stapavonden wordt er bijna bij elke club entree gevraagd. Het is dus raadzaam om vooraf te controleren welke stijl en dj er aanwezig zal zijn.

Kuhviertel

Super gezellig om een eerste of laatste biertje te drinken is DE studentenstraat van Münster; Kuhviertel. De gekleurde gevels, uithangbordjes en studenten zijn in deze straat in overvloed aanwezig, wat voor een goede stapavond uitkomst biedt. Breng je een bezoekje aan Münster voor een stapavond? Dan moet je zeker even een bezoek brengen aan deze gezellige straat.

Pinzipalmarkt

In het hart van de stad komen inwoners van Münster samen, maar worden ook internationale gasten ontvangen. Op de Pinzipalmarkt zijn diverse horecagelegenheden en worden regelmatig evenementen georganiseerd. Toch zal je hier voor een avondje stappen in de eerste instantie niet voor kiezen.

Proeverij

Naast de traditionele uitgaansgelegenheden in Münster zijn er natuurlijk nog tal van bars en kroegen in het centrum te vinden, zoals Bar Rote Lola, de Hafen Kiosk, Kitty’s Trink Salon, de Whisky Dungeon, Destille, Kreuzeck, Watusi Bar, de Peacock Lounge en Haifischbar.

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

5 Mooie wandelingen in Zwitserland

Niets evenaart de zaligheid van wandelen tijdens een vakantie. Een wandelvakantie blijft dé manier om je geest leeg te maken en jezelf echt op te laden voordat je terug aan het werk moet. Om volledig te ontspannen, is het geen slecht idee om Zwitserland te bezoeken,...

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Trein en dagje weg: Welkom in Enkhuizen!

Enkhuizen is zo’n stad waar je lekker rondstruint langs mooie grachten en sfeervolle straatjes met markante namen als Hemeltje en Drie Groene Eikels. Op je gemak bijzondere winkels en leuke musea ontdekken, koffie drinken bij het Rijksmagazijn of Coffy-Huys, een...

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

Perfecte CityTrip bestemmingen in België

België is een klein land, maar het heeft een enorme verscheidenheid aan steden en regio's die ideaal zijn voor een perfecte citytrip. Of je nu op zoek bent naar een bruisende metropool zoals Brussel of Antwerpen, een charmante historische stad zoals Brugge of Gent, of...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders