Trein naar Vliegveld

Trein Airport

De zomer komt er weer aan en dan worden de vliegreizen weer geboekt. Doordat reizigers tegenwoordig veel meer inzicht hebben in de prijzen kiezen veel mensen ervoor om vanaf een ander vliegveld te vertrekken, zoals luchthaven Rotterdam en Eindhoven. Daarbij wordt er door een grote groep zelf over de grens gekeken naar bijvoorbeeld Airport Zaventem in België of Airport Düsseldorf en Airport Weeze in Duitsland.

 Trein Airport

Met de trein naar het vliegveld

De trein naar het vliegveld is goed te doen. Met alle luchthavens is een uitstekende verbinding opgezet, tickets zijn betaalbaar en de bagageruimte is altijd voldoende. Dit geldt voor zowel vliegvelden in Nederland als in het buitenland.

Trein Brussel Zaventem

De trein naar Brussel Zaventem verloopt per Thalys of InterCity Brussel. Per Thalys dient u over te stappen op station Antwerpen CS en per IC Brussel heeft u een directe verbinding. Treinkaartjes naar Zaventem zijn verkrijgbaar vanaf € 30 (2e klas) en € 40 (1e klas). Vanaf Amsterdam CS naar Zaventem reist u met een reistijd van 02:55 uur met een directe verbinding. Andere directe verbindingen:

  • Schiphol – Zaventem
  • Rotterdam CS – Zaventem
  • Den Haag HS – Zaventem
  • Breda – Zaventem

IC Brussel Route

Trein Dusseldorf Airport

Met de trein naar Düsseldorf Airport is goed te doen. U reist eerst per ICE International naar Düsseldorf Hbf, waarna u overstapt op de regionale trein naar Dusseldorf Airport. Het laatste gedeelte duurt slechts 12 minuten en wordt 2 of 3 keer per uur verzorgd vanaf Düsseldorf Hbf.

De ICE International vertrekt 6 keer per dag vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna deze met een reistijd van 02:12 uur naar Düsseldorf rijdt. Zitplaatsen hoeft u niet te reserveren in deze trein, maar dit wordt wel aangeraden voor een soepel verloop van uw reis.

Route ICE International

Trein Airport Weeze

Evenals de reis naar Düsseldorf Airport verloopt de treinreis naar Airport Weeze per ICE International. U reist met de trein naar Weeze of Krefeld, waarna u overstapt op de Shuttle Bus Airport Weeze. Deze vertrekt met grote regelmaat met een gemiddelde duur van 5 tot 10 minuten. Het reserveren van zitplaatsen voor de Shuttle Bus naar Airport Weeze is niet nodig.

Goedkope treinkaartjes naar het vliegveld

Voor reizigers die vertrekken vanuit vliegvelden in Nederland zijn er verschillende aanbiedingen lopende. Zo is er een speciaal tarief voor reizigers per trein naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Voor € 10,50 per enkele reis kunt u tot en met 31 december vanaf uw woonplaats naar de luchthaven reizen. Ook voor de terugreis is een kaartje voor € 10,50 verkrijgbaar. Geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.

  • Prijs: € 10,50
  • Verkoop: tijdelijk (OP=OP)
  • Reizen: t/m 31 december 2019
Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!