Trein naar Vliegveld

De zomer komt er weer aan en dan worden de vliegreizen weer geboekt. Doordat reizigers tegenwoordig veel meer inzicht hebben in de prijzen kiezen veel mensen ervoor om vanaf een ander vliegveld te vertrekken, zoals luchthaven Rotterdam en Eindhoven. Daarbij wordt er door een grote groep zelf over de grens gekeken naar bijvoorbeeld Airport Zaventem in België of Airport Düsseldorf en Airport Weeze in Duitsland.

 Trein Airport

Met de trein naar het vliegveld

De trein naar het vliegveld is goed te doen. Met alle luchthavens is een uitstekende verbinding opgezet, tickets zijn betaalbaar en de bagageruimte is altijd voldoende. Dit geldt voor zowel vliegvelden in Nederland als in het buitenland.

Trein Brussel Zaventem

De trein naar Brussel Zaventem verloopt per Thalys of InterCity Brussel. Per Thalys dient u over te stappen op station Antwerpen CS en per IC Brussel heeft u een directe verbinding. Treinkaartjes naar Zaventem zijn verkrijgbaar vanaf € 30 (2e klas) en € 40 (1e klas). Vanaf Amsterdam CS naar Zaventem reist u met een reistijd van 02:55 uur met een directe verbinding. Andere directe verbindingen:

  • Schiphol – Zaventem
  • Rotterdam CS – Zaventem
  • Den Haag HS – Zaventem
  • Breda – Zaventem

IC Brussel Route

Trein Dusseldorf Airport

Met de trein naar Düsseldorf Airport is goed te doen. U reist eerst per ICE International naar Düsseldorf Hbf, waarna u overstapt op de regionale trein naar Dusseldorf Airport. Het laatste gedeelte duurt slechts 12 minuten en wordt 2 of 3 keer per uur verzorgd vanaf Düsseldorf Hbf.

De ICE International vertrekt 6 keer per dag vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem, waarna deze met een reistijd van 02:12 uur naar Düsseldorf rijdt. Zitplaatsen hoeft u niet te reserveren in deze trein, maar dit wordt wel aangeraden voor een soepel verloop van uw reis.

Route ICE International

Trein Airport Weeze

Evenals de reis naar Düsseldorf Airport verloopt de treinreis naar Airport Weeze per ICE International. U reist met de trein naar Weeze of Krefeld, waarna u overstapt op de Shuttle Bus Airport Weeze. Deze vertrekt met grote regelmaat met een gemiddelde duur van 5 tot 10 minuten. Het reserveren van zitplaatsen voor de Shuttle Bus naar Airport Weeze is niet nodig.

Goedkope treinkaartjes naar het vliegveld

Voor reizigers die vertrekken vanuit vliegvelden in Nederland zijn er verschillende aanbiedingen lopende. Zo is er een speciaal tarief voor reizigers per trein naar Schiphol Airport, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Voor € 10,50 per enkele reis kunt u tot en met 31 december vanaf uw woonplaats naar de luchthaven reizen. Ook voor de terugreis is een kaartje voor € 10,50 verkrijgbaar. Geldig op maandag tot en met vrijdag vanaf 09:00 uur. In het weekend de hele dag.

  • Prijs: € 10,50
  • Verkoop: tijdelijk (OP=OP)
  • Reizen: t/m 31 december 2019
Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

ACTIE: Zomerweek 2024 per trein met korting

Ervaar, aanschouw, proef en ruik de zomer! Beleef samen een wereld vol muziek, foodtrucks, workshops en shop tot je erbij neervalt met tassen vol prachtige producten. Tijdens de Zomerweek dompel je jezelf helemaal onder in de sfeer van de warmste maanden van het jaar....

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

NS Spoordeelwinkel: goedkope treinkaartjes en uitjes in mei 2024

Binnenkort een leuk dagje weg? Ontdek dan de maandelijkse acties van de NS Spoordeelwinkel. Elke maand zijn er uitjes in combinatie met een goedkoop treinkaartje verkrijgbaar, waarmee je aanzienlijk kan besparen. Denk aan het bezoeken van bijvoorbeeld een leuke stad,...

Pin It on Pinterest