Zon Thalys

Wil jij in de zomer maanden met de trein naar Zuid-Frankrijk? Dan is de Zon Thalys wellicht iets voor jou, want van 30 juni t/m 01 september 2018 vertrekt er elke zaterdag een trein van Amsterdam Centraal. De Zon Thalys is al jaren erg populair vanwege de snelheid, het comfort en het gemak. Uitgerust aankomen in Zuid-Frankrijk? Met de Zon Thalys is het mogelijk en als u er vroeg bij bent kunt u zelfs profiteren van de Early Bird kortingsactie! Voor slechts € 61 kunt u met de Zon Thalys naar Marseille, Aix-en-Provence, Avignon en Valence.

Comfortabel, snel en uitgerust op de gewenste bestemming aankomen? De Zon Thalys is een uitstekende reisoplossing. Uw vakantie begint al in de trein! De vroegboektickets voor € 61 zijn verkrijgbaar vanaf 08 februari 2018. Komt uw vertrekdatum dichterbij? Wacht dan niet langer, want treintickets voor de Zon-Thalys naar Zuid-Frankrijk worden duurder naar mate de reisdatum dichterbij komt.

Route Zon Thalys

Zon Thalys in 2019

Vanaf 30 juni t/m 01 september vertrekt er elke zaterdag een Zon Thalys naar Frankrijk. Binnen Nederland kunt u opstappen op station Amsterdam CS, Schiphol en Rotterdam. Vervolgens reist de trein via Antwerpen en Brussel naar Valence, Avignon, Aix en Provence en Marseille.

  • Prijs: € 61
  • Verkoop: vanaf 08 februari (OP=OP)
  • Reizen: 30 juni t/m 01 september 2019
  • Beperkt verkrijgbaar

Reistijden van de Zon Thalys

Benieuwd naar de reistijden van de Zon Thalys? Bekijk in de onderstaande tabel hoe lang deze trein erover doet om op de bestemmingen te komen. Houdt er rekening mee dat je met de auto vaak 12 uur onderweg bent, voordat je op één van de onderstaande bestemmingen bent gearriveerd. Vervolgens bent u ook nog is gesloopt van de reis en bent u veel geld kwijt aan benzine en tolwegen.

Traject Zon-Thalys
Marseille - Amsterdam 7.04 uur
Aix-en- Provence - Amsterdam 6.43 uur
Avignon - Amsterdam 6.19 uur
Valence - Amsterdam 5.45 uur

Zon Thalys


Wilt u met de trein naar Zuid-Frankrijk? Dit is de Ideale oplossing!

Binnenkant Thalys

Bekijk de binnenkant aan boord van de Thalys met deze prachtige virtual reality tour door deze moderne hogesnelheidstrein! Bekijk de binnenkant van de eerste en tweede klas, de ingang, het bistrorijtuig en de rustcompartimenten.

Alle rechten voorbehouden | Like ons op Facebook! | Goedkoop-treinkaartje.nl

Deel deze pagina!

Close