NS International review

Overweegt u een boeking bij NS International te plaatsen? Wij van Goedkoop-treinkaartje.nl hebben zeer positieve ervaringen met deze aanbieder van treintickets. Met ruim 3300 bestemmingen in Europa tegen de laagste tarieven is NS International de meest geschikte aanbieder van internationale treinkaartjes. De website is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer gebruiksvriendelijk boekingsplatform, waarmee u stap voor stap door het boekingsproces wordt geleid. Daarbij wordt er voor de populaire bestemmingen aangegeven op welke reisdatum u het goedkoopste ticket kunt vinden. Voor alle bestemming geldt verder vroegboeken = voordelig reizen.

Voor goedkope treintickets bij NS International dient u de reis vroegtijdig te boeken. Voor Belgische en Franse bestemmingen kunt u 4 maanden voor vertrek treintickets boeken. Voor alle overige bestemmingen kunt u 180 dagen voor vertrek uw treintickets boeken. Opzoek naar treinkaartjes voor seizoensgebonden treinen als de Zon-Thalys en Ski-Thalys? Deze internationale treinen hebben specifieke boekingsperiode die per jaar wijzigen. Houdt onze website in de gaten voor de actuele boekingsperioden.

NS International boekingstool

De boekingstool van NS International leidt u gebruiksvriendelijk door het boekingsproces, waarbij u in de eerste stap kunt aangeven

Internationale Reisplanner

Op de internationale reisplanner kunt u de laatste vertrektijden, aankomsttijden en wijzigingen controleren. U wordt aangeraden om dit tot 2 uur voor vertrek te controleren, zodat u op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Daarbij ziet u op welk perron u de trein kunt verwachten, zodat u alvast kunt klaarstaan voor de internationale treinreis. Bekijk hier de internationale reisplanner.

Werkzaamheden/Storingen

Actuele wijzigingen, werkzaamheden en storingen worden per vervoerder op een aparte pagina weergegeven. Deze kunt u controleren via deze pagina.

Betaalmogelijkheden van NS International

Betaling kan in sommige gevallen online via Creditcard, PayPal en iDeal, maar het is gebruikelijk om het totaalbedrag pas in het hotel aan de balie te betalen.

Levering/Verzending bij NS International

De levering en verzending bij NS International verloopt snel en direct per e-mail. Een bevestiging van uw boeking ontvangt u binnen 30 minuten, waarin de instructies voor de levering van uw treintickets vermeld staan. Internationale treintickets worden per e-mail of post toegestuurd, waarna u deze uitgeprint mee neemt op reis als geldig vervoersbewijs.

Korting bij NS International

Opzoek naar een aanbieding/kortingsactie van NS International? Voor korting bij NS International hebben wij een aparte pagina gemaakt, waarop u de laatste topdeals van NS International treft.

  • Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald;
  • Vroeg boeken = voordelig reizen;
  • Reizen in de avonduren is vaak voordeliger;
  • Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen;
  • Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m zondag vaak duurder is.

Contact met NS International

Heeft u een klacht, opmerking of vraag en wilt u contact met NS International? Hieronder vindt u de contactgegevens van de NS International Klantenservice. Houdt er rekening mee dat NS International per mail een achterstand heeft en u voor direct contact beter gebruik kunt maken van het telefoonnummer.

Telefoon: 030-2300023

Contactformulier: E-mail

Adres van NS International

NS International B.V.
Laan van Puntenburg 100
3511 ER Utrecht

Gegevens NS International

  • Eigenaar: Staat der Nederlanden
  • Opgericht: juni 2014
  • Afzetgebied: Nederland
  • Hoofdkantoor: Utrecht, Nederland

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!