Ontdek Denemarken: stedentrip met de trein

Denemarken, een land doordrenkt van geschiedenis, sprookjesachtige charme en moderne flair, is een ideale bestemming voor een onvergetelijke citytrip in Denemarken met de trein. Of je nu geïnteresseerd bent in historische bezienswaardigheden, moderne kunst, culinaire hoogstandjes of gewoon wilt genieten van de vriendelijke sfeer, Denemarken heeft het allemaal! Hieronder vindt je dan ook een overzicht van de meest boeiende steden die Denemarken te bieden heeft. Ontdek hun unieke aantrekkingskracht, bezienswaardigheden en activiteiten die je citytrip onvergetelijk zullen maken.

Leuke Citytrip bestemmingen in Denemarken

Ga met de trein op citytrip in Denemarken en ontdek één van de onderstaande bestemmingen. Allemaal eenvoudig te bereiken met geen of slechts één overstap. Treinkaartjes bestel je in enkele stappen online via de online boekingstool via deze pagina.

Kopenhagen: Koninklijke Hoofdstad

Kopenhagen

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, verwelkomt je met zijn koninklijke charme. Bezoek het beroemde Tivoli Park, bewonder het standbeeld van de Kleine Zeemeermin en ontdek de kleurrijke huizen aan de Nyhavn.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Kopenhagen

Aalborg: Historische Schoonheid in het Noorden

Treintickets naar Aalborg

Aalborg, gelegen in het noorden van Denemarken, biedt een mix van geschiedenis en moderne kunst. Verken het Aalborg Historiske Museum, geniet van de culturele scène in het Musikkens Hus en wandel langs de bruisende Jomfru Ane Gade.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Aalborg

Aarhus: Creatieve Energie en Musea

Trein Aarhus

Aarhus, de op één na grootste stad van Denemarken, bruist van creatieve energie. Bezoek het ARoS Kunstmuseum, verken de oude stad bij Den Gamle By en geniet van een wandeling langs de kust in het Marselisborg Forests.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Aarhus

Odense: Geboorteplaats van Hans Christian Andersen

Trein Odense

Odense staat bekend als de geboorteplaats van de beroemde sprookjesschrijver Hans Christian Andersen. Bezoek het Hans Christian Andersen Museum, wandel door het schilderachtige oude stadscentrum en bewonder het Odense Slot.

Meer over: treinkaartjes voor trein naar Odense

Esbjerg: Poort naar het Waddenzee Werelderfgoed

Esbjerg, gelegen aan de westkust, is de perfecte uitvalsbasis om het Waddenzee Werelderfgoed te verkennen. Beklim het beeld van de Vissersvrouw, maak een tocht naar Fanø en geniet van verse visgerechten.

Hirtshals: Havenstad en Maritiem Avontuur

Hirtshals is een havenstad die bekend staat om zijn maritieme avonturen. Bezoek het Noordzeemuseum, verken de vuurtoren van Hirtshals en vertrek naar de Faroër Eilanden en IJsland per veerboot.

Kolding: Historische Pracht en Moderne Kunst

Kolding combineert historische pracht met moderne kunst. Bezoek het Koldinghus-kasteel, verken het Trapholt Museum voor Moderne Kunst en geniet van een wandeling langs de Kolding Fjord.

Dus, waar moet je naartoe in Denemarken? Elke stad biedt een unieke ervaring. Kies degene die het beste bij je interesses past en maak je klaar voor een onvergetelijke citytrip in Denemarken.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Ontdek de spanning van de mountainbike route in Zoetermeer

Stap in de wereld van avontuur, spanning en adrenaline. Welkom bij de mountainbike (MTB) route van Zoetermeer, waar elke heuvel, elke bocht en elke afdaling een nieuw avontuur vormt. Bereid je voor om je vaardigheden te testen, je grenzen te verleggen en de natuur op...

Pin It on Pinterest