Trein naar Odense in Denemarken

 • ☑️ Trein naar Odense vanaf 37 euro
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Odense 09:19 uur
 • ☑️ Trein van IC Berlijn en regionale InterCity’s
 • ☑️ 2x overstappen voor directe trein naar Odense.
 • ☑️ Treintickets: Omio en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Opzoek naar een leuke (vakantie)bestemming? Reis met de trein naar Odense met een reistijd van slechts 9.19 uur. De trein brengt je van centrum tot centrum, terwijl je in alle rust nog even iets voor jezelf kunt doen. Het proces van internationale treinreizen verloopt precies hetzelfde als binnenlandse ritten. Instappen, kaartje laten controleren en genieten!

Goedkope treinkaartjes naar Odense boek je 1 tot 3 maanden voor vertrek. Tickets zijn verkrijgbaar bij diverse aanbieders, zoals NS International, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe. Uiteraard vindt u bij ons altijd het voordeligste kaartje en heb je nog vragen? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Trein naar Odense vanuit Nederland

Overweeg je de trein naar Odense? De reis is uitstekend te doen en al een beleving op zich! Daarbij reis je natuurlijk duurzaam en comfortabel. Treinkaartjes naar Odense boek je al voor 37 euro (2e klas) en 69 euro (1e klas). Met een reistijd van ongeveer 9 uur reis je van Amsterdam Centraal naar Odense. Onderweg dien je twee keer over te stappen, namelijk op station Osnabruck en station Hamburg Hbf. Vervolgens stap je op de directe trein naar Odense.

Voor het eerste deel van de reis maak je gebruik van de InterCity Berlijn die dagelijks 6 keer vertrekt vanuit Amsterdam en meerdere tussenstops maakt in Nederland. Er zijn dan ook diverse opstapstations mogelijk in Nederland, namelijk station Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. In Duitsland stopt de trein vervolgens op station Bad Bentheim en Rheine, waarna je op Osnabruck arriveert.

Op station Osnabruck heb je de keuze uit de ICE International of de regionale InterCity naar Hamburg Hbf. Ontdek in de reisplanner welke aansluiting voor jou het gunstigst uitpakt. Op het station van Hamburg stap je vervolgens over op de rechtstreekse trein naar Odense voor het laatste deel van de reis.

Treinkaartje Oostende

Wat te doen in Odense?

Reis jij binnenkort met de trein naar Odense en benieuwd wat je hier allemaal kan doen? Wij hebben alvast een aantal highlights voor je uitgezocht die je zeker niet mag missen. Uniek in Odense is de ‘Voetstappen-route’. Door het hele centrum vind je voetstappen op de tegels die je langs alle belangrijke bezienswaardigheden voeren.

Overige bezienswaardigheden in Odense zijn:

 • Kasteel Egeskov
 • Het Oldtimermuseum
 • De Domkerk in het centrum
 • Het Spoorwegmuseum van Odense
 • Het huis van Hans Cristian Andersen
 • ZOO Odense

De standaard bezienswaardigheden in Odense wel gezien? Maak een dagtrip naar de kust of ga wandelen in de Funen. De omgeving is prachtig en heeft veel te bieden voor de toerist die van wandelen, dieren en natuur houdt.

Kinderen in Odense

Met kinderen in Odense? Download de sprookjesapp en volg een heuse route voor kinderen. De stad is natuurlijk bekend door de wereldberoemde sprookjesschrijver Hans Cristian Andersen. Zijn geboortehuis is dan ook in de stad terug te vinden, evenals een aantal bezienswaardigheden. Ook leuk is om een bezoekje te brengen aan LEGOLAND in het stadje Billund. Raden aan om voor een bezoek een auto te huren.

FAQ: Odense

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Odense?

Treintickets naar Odense zijn vanaf 37 euro (2e klas) en 69 (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Odense?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Odense met een reistijd van 9.19 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Odense?

Tickets zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders. Dagelijks zoeken wij voor jou naar de voordeligste. Treintickets naar Odense boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek met vroegboekkorting.

Met welke trein naar Odense?

Reis vanuit Nederland per InterCity Berlijn naar station Osnabruck. Vanaf Osnabruck vertrekken er treinen naar Hamburg. Op Hamburg hbf stap je over op de rechtstreekse trein naar Odense voor het laatste deel van de treinreis.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Vandaag 50% korting op treinkaartjes!

Plannen om morgen met de trein te reizen? Koop dan vandaag nog uw Dagretour Daluren en profiteer van 50% korting op uw treinreis! Deze exclusieve aanbieding is alleen vandaag verkrijgbaar en geeft u de mogelijkheid om voordelig te reizen op woensdag 24 juli 2024....

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Plekken in Nederland om Zeevonk te spotten

Stel je voor: een warme zomernacht, een rustig kabbelende zee en plotseling licht het water op in een betoverend blauw schijnsel. Dit is geen scène uit een fantasiefilm, maar de magische wereld van zeevonk, een natuurlijk fenomeen dat ook aan de Nederlandse kust te...

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Betoverende Nachtvlinderwandelingen: Beleef magische Zomeravonden

Terwijl de zon ondergaat en de schemering invalt, ontwaakt een verborgen wereld vol betovering. Nachtvlinders, met hun delicate vleugels en mysterieuze patronen, fladderen door de zomerse duisternis. Trek je wandelschoenen aan en laat je meevoeren op een betoverende...

Pin It on Pinterest