Trein naar Odense in Denemarken

 • ☑️ Trein naar Odense vanaf 37 euro
 • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Odense 09:19 uur
 • ☑️ Trein van IC Berlijn en regionale InterCity’s
 • ☑️ 2x overstappen voor directe trein naar Odense.
 • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
 • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com
Opzoek naar een leuke (vakantie)bestemming? Reis met de trein naar Odense met een reistijd van slechts 9.19 uur. De trein brengt je van centrum tot centrum, terwijl je in alle rust nog even iets voor jezelf kunt doen. Het proces van internationale treinreizen verloopt precies hetzelfde als binnenlandse ritten. Instappen, kaartje laten controleren en genieten!Goedkope treinkaartjes naar Odense boek je 1 tot 3 maanden voor vertrek. Tickets zijn verkrijgbaar bij diverse aanbieders, zoals NS International, Deutsche Bahn, TheTrainLine en B-Europe. Uiteraard vindt u bij ons altijd het voordeligste kaartje en heb je nog vragen? Stel deze dan gerust via ons contactformulier.

Trein naar Odense vanuit Nederland

Overweeg je de trein naar Odense? De reis is uitstekend te doen en al een beleving op zich! Daarbij reis je natuurlijk duurzaam en comfortabel. Treinkaartjes naar Odense boek je al voor 37 euro (2e klas) en 69 euro (1e klas). Met een reistijd van ongeveer 9 uur reis je van Amsterdam Centraal naar Odense. Onderweg dien je twee keer over te stappen, namelijk op station Osnabruck en station Hamburg Hbf. Vervolgens stap je op de directe trein naar Odense.Voor het eerste deel van de reis maak je gebruik van de InterCity Berlijn die dagelijks 6 keer vertrekt vanuit Amsterdam en meerdere tussenstops maakt in Nederland. Er zijn dan ook diverse opstapstations mogelijk in Nederland, namelijk station Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. In Duitsland stopt de trein vervolgens op station Bad Bentheim en Rheine, waarna je op Osnabruck arriveert.Op station Osnabruck heb je de keuze uit de ICE International of de regionale InterCity naar Hamburg Hbf. Ontdek in de reisplanner welke aansluiting voor jou het gunstigst uitpakt.Treinkaartje Oostende

Wat te doen in Odense?

Reis jij binnenkort met de trein naar Odense en benieuwd wat je hier allemaal kan doen? Wij hebben alvast een aantal highlights voor je uitgezocht die je zeker niet mag missen. Uniek in Odense is de ‘Voetstappen-route’. Door het hele centrum vind je voetstappen op de tegels die je langs alle belangrijke bezienswaardigheden voeren.Overige bezienswaardigheden in Odense zijn:
 • Kasteel Egeskov
 • Het Oldtimermuseum
 • De Domkerk in het centrum
 • Het Spoorwegmuseum van Odense
 • Het huis van Hans Cristian Andersen
 • ZOO Odense
De standaard bezienswaardigheden in Odense wel gezien? Maak een dagtrip naar de kust of ga wandelen in de Funen. De omgeving is prachtig en heeft veel te bieden voor de toerist die van wandelen, dieren en natuur houdt.

Kinderen in Odense

Met kinderen in Odense? Download de sprookjesapp en volg een heuse route voor kinderen. De stad is natuurlijk bekend door de wereldberoemde sprookjesschrijver Hans Cristian Andersen. Zijn geboortehuis is dan ook in de stad terug te vinden, evenals een aantal bezienswaardigheden. Ook leuk is om een bezoekje te brengen aan LEGOLAND in het stadje Billund. Raden aan om voor een bezoek een auto te huren.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!