NS International: 7 Europese bestemmingen met korting

Ben je op zoek naar een onvergetelijke reiservaring met de trein? NS International biedt een scala aan opwindende bestemmingen waar geschiedenis, cultuur en avontuur samenkomen. Hier zijn 7 leuke Europese bestemmingen, waarvoor je treinkaartjes bij NS International met korting kan boeken. Houdt er rekening mee dat de vroegboektickets beperkt verkrijgbaar zijn, dus wees er snel bij. Kijk voor de beschikbaarheid op deze pagina.

1.) Parijs, Frankrijk: De Stad van Liefde en Kunst

Parijs Trein stedentrip

Stap aan boord van de hogesnelheidstrein en laat je betoveren door de romantiek van Parijs. Van de iconische Eiffeltoren tot de kunstschatten in het Louvre, elke hoek ademt de charme van liefde en kunst.

Elke dag vertrekken er 10 treinen van Eurostar naar Parijs. Treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 35 eur, wanneer je 2 tot 4 maanden voor vertrek boekt. Daarna zijn er enkel nog treinkaartjes naar Parijs met mid-flex en full-flext tarief beschikbaar voor een prijs van 55 tot 135 euro.

2.) Berlijn, Duitsland: Geschiedenis en Levendigheid in Eén

Berlijn Per Trein

Berlijn, de stad die verenigt en herinnert. Verken de geschiedenis van de Berlijnse Muur en geniet van de bruisende energie van deze moderne metropool.

Vanaf diverse stations in Nederland vertrekt ongeveer 5 tot 6 keer per dag de InterCity Berlijn naar Berlin Hbf. Met een reistijd van 6.18 uur arriveer je op de gewenste bestemming en kan de stedentrip beginnen. Goedkope treinkaartjes naar Berlijn zijn tot 180 dagen voor vertrek beschikbaar en vaak nog tot 1 maand voor vertrek verkrijgbaar voor 39 euro. Ook voor de treinreis naar Berlijn geldt dat de vroegboektickets beperkt verkrijgbaar zijn en vlak voor de gewenste reisdatum uitverkocht raken.

3.) Londen, Verenigd Koninkrijk: Ontdek de Britse Charme

Londen trein Stedentrip

Stap in de trein naar Londen en dompel jezelf onder in de Britse charme. Van de majestueuze Big Ben tot de levendige straten van Covent Garden, Londen biedt een onvergetelijke mix van traditie en moderniteit.

Voor een bezoek aan de Britse hoofdstad reis je natuurlijk per Eurostar naar Londen. Met een reistijd van 3,5 uur arriveer je op Londen St. Pancras, waarna de citytrip kan beginnen. Treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 46 euro per enkele reis met vroegboekkorting bij NS International (OP=OP).

4.) Brussel, België: Chocolade, Bier en Europese Pracht

Brussel Trein Stedentrip

Ontdek de smaken van België in Brussel. Proef heerlijke chocolade, geniet van een verfrissend Belgisch biertje en bewonder de prachtige architectuur die het hart van de Europese Unie omringt.

Voor de reis naar Brussel vertrekken er elke dag ongeveer 30 treinen naar België. Het voordeligst is de IC Brussel die vertrekt vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda, waarna deze via Antwerpen naar Brussel reist. Ook per Eurostar is een directe treinverbinding naar Brussel.

5.) Keulen, Duitsland: Indrukwekkende Kathedraal en Gezelligheid

Laat je verbazen door de indrukwekkende kathedraal van Keulen en ervaar de gezellige sfeer van deze Duitse stad aan de Rijn. Kunst, cultuur en gastvrijheid wachten op elke hoek.

Keulen bezoeken per trein? Dan reis je natuurlijk per ICE International naar Köln Hbf. De trein vertrekt dagelijks 6 keer vanaf station Amsterdam, Utrecht en Arnhem en brengt je in slechts 2.38 uur naar hartje centrum. Het station staat midden in het stadshart, waardoor een dagje shoppen of stedentrip direct van start gaat.

6.) Zürich, Zwitserland: Financieel Centrum en Adembenemende Natuur

Zurich

Reis naar Zürich en ervaar de perfecte mix van een financieel centrum en adembenemende natuur. Omringd door de Zwitserse Alpen, biedt Zürich een unieke reiservaring.

Een korte of lange vakantie naar Zwitserland? Reis dan per nachttrein of ICE International naar Zürich. Treinkaartjes voor de trein naar Zürich zijn verkrijgbaar vanaf 40 euro per enkele reis, wanneer je 2 tot 4 maanden voor vertrek boekt. Met een reistijd van ongeveer 8 uur arriveer je in het hart van de stad.

7.) Wenen, Oostenrijk: Historische Pracht en Klassieke Muziek

Wenen Trein Trip

Laat je betoveren door de historische pracht van Wenen en geniet van de klanken van klassieke muziek. Van paleizen tot concertzalen, Wenen is een culturele schatkamer.

De treinreis naar Wenen is het best te doen per nachttrein. Je stapt rond half 8 in de trein op station Amsterdam, waarna de trein via Utrecht en Arnhem richting Oostenrijk rijdt. Met een reistijd van ongeveer 11 uur arriveer je in de ochtend op station Wien Hbf. Treinkaartjes voor de nachttrein naar Wenen zijn verkrijgbaar vanaf 29 – 39 euro met vroegboektarief, dus wees er snel bij!

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Komende zomer op citytrip? Bezoek een leuke bestemming per trein en boek nu alvast jouw treintickets. Voor veel bestemmingen is het op dit moment nog mogelijk om goedkope internationale treinkaartjes te boeken. Helaas raken de treinkaartjes vaak snel uitverkocht, dus...

Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

Pin It on Pinterest