5x Trein en Hotel in Brussel

Ben je alvast de volgende stedentrip aan het plannen. Brussel is de ideale bestemming voor diverse doeleinde, zoals winkelen, bezichtigen, wandelen en genieten. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de groene parken, bezoek één van de 90 musea of bezichtig bezienswaardigheden, street-art en architectuur in de stad. Uiteraard kies je voor een trein en hotel arrangement in Brussel in de buurt van het station. Daarom hebben wij 5 hotels uitgezocht in de buurt van Brussel Centraal.

Hotel en trein arrangement:

Natuurlijk kies je voor een ‘groen’ reisalternatief. Met de trein reis je duurzaam naar Brussel met een minimale reistijd van slechts 2.47 uur. Een treinkaartje naar Brussel koop je al vanaf 25 euro per enkele reis per persoon. Reserveren van een zitplaats is niet nodig, waardoor je op de gekozen reisdag eventueel een trein later kan pakken. De laagste prijs koop je tot 7 dagen voor vertrek eenvoudig online bij aanbieders als NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn of B-Europe.

NH Brussels Carrefour de l’Europe: Centraal gelegen

Met prima beoordelingen en op loopafstand van het treinstation ligt NH Brussels Carrefour de l’Europe aan de rand van het stadshart. De perfecte locatie om alle bezienswaardigheden te bezichtigen, te winkelen of in de avonduren nog even door de stad te dwalen. Je bent immers zo weer in het hotel. Het hotel is voorzien van wifi op de kamer, een heerlijk ontbijt en airconditioning.

Rue Du Marche Aux Herbes 110
1000, Brussel

Novotel Brussel: Heerlijk genieten

Dit viersterrenhotel is rustig, schoon en beschikt over een voortreffelijk ontbijt voor een frisse start van de dag. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor jouw bezoek aan Brussel en natuurlijk op loopafstand van het Brussel Centraal.

Rue Du Marche Aux Herbes 120
1000 Brussel

NH Brussels Grand Place Arenberg

Gelegen tussen het historische en commerciële stadscentrum heeft NH Brussels Grand Place Arenberg een ideale ligging. Daarbij ben je zo in het Warandepark voor een avondwandeling langs het Koninklijk Paleis in Brussel. Het hotel beschikt over wifi en heerlijk eten voor een goede start van de dag.

Rue d’Assaut 15
1000 Brussel

Grand Place: Historische hart van Brussel

In het historische hart van Brussel tref je hotel Grand Place. Met een gemiddeld cijfer van 9.6 met meer dan 200 beoordelingen is dit een zeer geschikt hotel voor jouw stedentrip in Brussel. Met uitzicht op het stadhuis en de Sint Niklaaskerk is dit een prachtige locatie. Zowel het historische centrum als het treinstation zijn op loopafstand wat een bezoek aan Brussel extra comfortabel maakt.

Hotel Agora Grand Place: Modern en vriendelijk

Genieten van Belgische gastvrijheid in een moderne omgeving? Dan ga je naar Hotele Agora Grand Place. Het hotel is schoon, personeel is vriendelijk en je slaapt midden in het centrum. Met een boeking bij dit hotel weet je zeker dat het goedkomt.

Rue des Eperonniers 3
1000, Brussel

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Goedkope internationale treinkaartjes: boek nu voor de zomer

Komende zomer op citytrip? Bezoek een leuke bestemming per trein en boek nu alvast jouw treintickets. Voor veel bestemmingen is het op dit moment nog mogelijk om goedkope internationale treinkaartjes te boeken. Helaas raken de treinkaartjes vaak snel uitverkocht, dus...

Uitgeest heeft méér

Uitgeest heeft méér

Het dorp Uitgeest ligt heerlijk centraal – vlakbij de Noordzeekust en tussen Alkmaar en Amsterdam – en is bovendien veelzijdig. Een bezoek dus meer dan waard en uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Reis eenvoudig per trein naar Uitgeest voor een leuk dagje...

Pin It on Pinterest