5 Topbestemmingen bij NS International in Duitsland

Stap aan boord van de trein en laat je meenemen naar de mooiste bestemmingen die Duitsland te bieden heeft. NS International brengt je naar betoverende steden vol geschiedenis, cultuur en ongeëvenaarde schoonheid. Of je nu een liefhebber bent van architectuur, natuur, kunst of culinaire hoogstandjes, Duitsland heeft voor elk wat wils. Durf je het avontuur aan te gaan en de volgende alinea te ontdekken?

1. Berlijn: De Stad van Verleden en Toekomst

Stedentrip Berlijn En Trein

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een stad doordrenkt van geschiedenis en creativiteit. Ontdek de overblijfselen van de Berlijnse Muur, bewonder de iconische Brandenburger Tor en dompel jezelf onder in de rijke culturele scène van de stad. Van wereldberoemde musea tot levendige straatkunst, Berlijn biedt een mix van verleden en toekomst die je zal betoveren en inspireren.

Bestel treinkaartjes voor de trein naar Berlijn eenvoudig online v.a. 38 euro zonder extra boekingskosten.

2. Keulen: Een Schat aan Historische Pracht

Keulen per trein

Keulen, gelegen aan de oevers van de Rijn, is een stad die barst van de historische pracht. Bezoek de beroemde Dom van Keulen, een meesterwerk van gotische architectuur, en maak een wandeling door de sfeervolle Altstadt met zijn charmante vakwerkhuizen. Vergeet niet om een glimp op te vangen van de indrukwekkende Hohenzollernbrücke, met zijn liefdesslotjes die symbool staan voor eeuwige liefde. Keulen zal je fascineren met zijn rijke erfgoed en levendige sfeer.

Bestel treinkaartjes voor de trein naar Keulen eenvoudig online v.a. € 20 zonder extra boekingskosten.

3. München: Waar Traditie en Moderne Tijd Samenkomen

Munchen

München, de hoofdstad van Beieren, is een stad waar traditie en moderne tijd hand in hand gaan. Ontdek de prachtige architectuur van de Frauenkirche, geniet van een biertje in een traditionele Biergarten en maak een wandeling door de Engelse Tuin, een van de grootste stadsparken ter wereld. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het beroemde Oktoberfest, een viering van bier, cultuur en gezelligheid. München is een bestemming die je zal betoveren met zijn charme en gastvrijheid.

Bestel treinkaartjes voor de trein naar München eenvoudig online vanaf 39 euro zonder extra boekingskosten.

4. Hamburg: De Poort naar de Wereld

Hamburg

Hamburg, gelegen aan de rivier de Elbe, is een stad die bekend staat als de “poort naar de wereld”. Verken de historische pakhuizen van Speicherstadt, maak een boottocht door de haven en geniet van het bruisende nachtleven van de wijk St. Pauli. Hamburg is een stad vol contrasten, waar moderne architectuur en maritieme tradities samenkomen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze levendige stad.

Bestel treinkaartjes voor de trein naar Hamburg eenvoudig online v.a. 38 euro zonder extra boekingskosten.

5. Frankfurt: De Financiële en Culturele Hub

CityTrip Frankfurt Trein

Frankfurt, een belangrijk financieel centrum van Europa, heeft veel meer te bieden dan alleen banken en wolkenkrabbers. Ontdek de historische oude stad met zijn charmante vakwerkhuizen, bezoek het beroemde Goethe-Haus en geniet van een prachtig uitzicht vanaf de Main Tower. Frankfurt is ook de thuisbasis van een bruisende kunst- en cultuurscene, met wereldklasse musea en een levendige muziekscene. Laat je verrassen door de diversiteit van deze stad vol dynamiek.

Bestel treinkaartjes voor de trein naar Frankfurt eenvoudig online v.a. € 39 zonder extra boekingskosten.

Elke bestemming in Duitsland heeft zijn eigen unieke karakter en wacht erop om door jou ontdekt te worden. Kies jouw volgende avontuur met NS International en laat je betoveren door de schoonheid en diversiteit van Duitsland.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Steenwijk: Koloniën van Weldadigheid

Ontdek de Koloniën van Weldadigheid, de binnenlandse landbouwkoloniën voor armoedebestrijding uit de 19e eeuw. Duizenden armen uit de steden kregen hier onderdak en onderwijs maar werden in toenemende mate beperkt in hun vrijheid van handelen. Nog altijd vind je hier...

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Toerisme De Baronie: hou van ’t goeie leven

Het leven is goed in gemoedelijk en bourgondisch Brabant, zeker in het groene gebied dat ligt tussen de steden Breda, Tilburg en de Belgische grens. Hier houden we van ’t goeie leven, van op het gemakje genieten, jezelf verwonderen over al dat moois dat deze regio zo...

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Ontdek het prachtige Binnenste Buitenland in Berg en Dal

Misschien was u van plan in Frankrijk te kamperen, naar Turkije te vliegen of een huttentocht te maken in Zwitserland. Ook deze zomer brengen veel mensen door in Nederland. Als u ook in Nederland blijft, is dit een mooi moment om het Binnenste Buitenland in Berg en...

Pin It on Pinterest