4 mooie treinbestemmingen in Duitsland

Top 5 Stedentrips Europa
Opzoek naar een mooie treinbestemming voor een stedentrip of weekendje weg? Reis dan met de trein naar Duitsland voor een leuke, verrassende of indrukwekkende bestemming. Je legt de reis af per ICE International of InterCity Berlijn, waarmee je duurzaam, voordelig, snel en comfortabel aan jouw uitstapje begint. Het gevoel van vrijheid begint vaak al in de trein. Ervaar het zelf en zoek internationale treintickets voor bijvoorbeeld één van de onderstaande mooie treinbestemmingen.

Berlijn: Modern, Hip en Historisch

Deze stad heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Een bestemming met de ultieme combinatie tussen historische bezienswaardigheden, hippe cafés en restaurants en moderne faciliteiten. Het is dan ook niet voor niets dat het toerisme in Berlijn elk jaar flink stijgt. Maak een wandeling door Berlijn of boek een een fietstour.
Uiteraard reis je met de trein naar Berlijn. Vanuit Nederland is dit zeer goed te doen met een reistijd van slechts 6.18 uur. Je reist duurzaam, ontspannen en comfortabel naar je bestemming in Duitsland. Hierdoor kom je eigenlijk aan voor je het weet. Onderweg heb je alle tijd om te werken, benen te strekken of te genieten van het voorbij razende landschap. Honger of Dorst? Geen probleem, want er is een bistrorijtuig aan boord van de IC Berlijn.Wil je op de fiets door Berlijn met de eigen fiets? Reserveer dan een fietsplaats in het fietsrijtuig voor 16 euro per enkele reis.

Hamburg: Metropool van Duitsland

Het is niet de eerste stad waar je aan denkt, maar Hamburg is het Metropool van Duitsland. De stad is helemaal in trek onder de fanatieke stedentrippers. Maak een leuke rondvaart over de Elbe, bekijk de hippe hot-spots of geniet van eindeloze winkelstraten, boetiekjes en warenhuizen. Hamburg is groot en dat merk je aan alles!
Ontspannen en duurzaam reizen? Met de trein naar Hamburg kan niet groener. Vanuit Nederland moet je altijd één keer overstappen. Reis per IC Berlijn of ICE International het eerste gedeelte van de reis, waarna je overstapt op de directe trein naar Hamburg.

München: Alles in één stad!

Een stad die je zeker niet mag missen is München. Je hebt hier eigenlijk alles, zoals eindeloos winkelplezier, indrukwekkende bezienswaardigheden en wereldberoemde evenementen. Denk aan het Oktoberfest, Biergartens, de marathon en kerstmarkten. Ontdek en beleef München en plan jouw stedentrip naar deze mooie treinbestemming in Duitsland.
De stad ligt op meer dan 700 kilometer, maar de trein naar München blijft een zeer aantrekkelijke reisoptie. Duurzaam, comfortabel, snel en voordelig. Daarbij kom je midden in het centrum aan, waardoor je geen transfer nodig hebt. Met een reistijd van 7.44 uur en een ticketprijs van 39 euro is het zeker de moeite waard!

Düsseldorf: Dagje, Stedentrip of Weekendje

Als je niet kan kiezen is Düsseldorf altijd een optie! Deze stad heeft alles voor een dagje shoppen of wandelen, maar tevens voldoende bezienswaardigheden, voorzieningen en activiteiten voor een complete stedentrip of weekendje weg.
Bezoek Düsseldorf met de trein en reis in slechts 2.11 uur vanaf Amsterdam naar Düsseldorf Hbf. Treinkaartjes koop je al vanaf 20 euro (2e klas) en 40 euro (1e klas). De reis naar deze mooie treinbestemming in Duitsland wordt verzorgd door ICE International, waarbij je kan opstappen op station Amsterdam, Utrecht of Arnhem voor een rechtstreekse verbinding.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!