NS International korting in juni 2024

Wandelen, winkelen, ontspannen of ontdekken en opzoek naar een leuke citytrip bestemming? Profiteer dan van korting bij NS International en ontdek het diverse aanbod aan fascinerende steden waar geschiedenis, cultuur en avontuur samenkomen. Ontdek zeven geweldige Europese plekken en profiteer van korting op treinkaartjes bij NS International.

Ontdek enkele van de meest betoverende steden die je per trein kunt bereiken en geniet van een comfortabele reis met prachtige uitzichten.

1.) Parijs, Frankrijk v.a. € 35

Citytrip Trein Parijs

Stap aan boord van de trein naar Parijs en laat je betoveren door de romantiek van de stad. Van de iconische Eiffeltoren tot de kunstschatten in het Louvre, elke hoek ademt charme. Dagelijks vertrekken er 10 Eurostar-treinen naar Parijs, met tickets vanaf €35.

Bekijk ook: treinkaartje naar Parijs

2.) Berlijn, Duitsland v.a. € 39

Berlijn Per Trein

Verken de geschiedenis van de Berlijnse Muur en geniet van de bruisende energie van deze moderne metropool. De InterCity Berlijn vertrekt dagelijks 5-6 keer vanuit Nederland, met treintickets vanaf €39 bij vroegboeking.

Bekijk ook: treinkaartje naar Berlijn

3.) Londen, Verenigd Koninkrijk v.a. € 46

Londen Treinvakantie

Reis per Eurostar naar Londen en dompel jezelf onder in de Britse charme. Tickets zijn beschikbaar vanaf €46 per enkele reis bij vroegboekkorting.

Bekijk ook: treinkaartje naar Londen

4.) Brussel, België v.a. € 25

Citytrip Brussel Per Trein

Ontdek de smaken van België in Brussel. Geniet van heerlijke chocolade, verfrissend Belgisch bier en prachtige architectuur. Ongeveer 30 treinen vertrekken dagelijks naar België, met voordelige opties zoals de IC Brussel en directe Eurostar-verbindingen.

Bekijk ook: treinkaartje naar Brussel

5.) Keulen, Duitsland v.a. € 20

Keulen Citytrip Trein

Bewonder de indrukwekkende kathedraal van Keulen en ervaar de gezellige sfeer van deze stad aan de Rijn. Reis per ICE International naar Keulen Hbf, met goedkope treinkaartjes vanaf €20 per enkele reis bij vroege boeking.

Bekijk ook: treinkaartje naar Keulen

6.) Zürich, Zwitserland v.a. € 40

Trein Zurich

Ervaar de perfecte mix van een financieel centrum en adembenemende natuur in Zürich. Tickets zijn beschikbaar vanaf €40 per enkele reis.

Bekijk ook: treinkaartje naar Zürich

7.) Wenen, Oostenrijk v.a. € 39

Wenen Trein Trip

Laat je betoveren door de historische pracht van Wenen en geniet van klassieke muziek. De nachttrein naar Wenen biedt een comfortabele reiservaring, met tickets vanaf €29-39 bij vroegboeking.

Bekijk ook: treinkaartje naar Wenen

Ontvang acties

Trein naar kerstmarkt in Duitsland v.a € 20

Trein naar kerstmarkt in Duitsland v.a € 20

Duitsland is de onbetwiste koning van de kerstmarkten. Elk jaar, van eind november tot eind december, transformeren de pleinen en straten van steden en dorpen in een betoverend winterwonderland. De geur van glühwein, gebakken lekkernijen en dennennaalden vult de...

Oktoberfest München per trein: bestel goedkope treinkaartjes €39

Oktoberfest München per trein: bestel goedkope treinkaartjes €39

Het Oktoberfest in München is meer dan alleen een bierfestival. Het is een cultureel fenomeen dat jaarlijks miljoenen bezoekers van over de hele wereld trekt. Van de iconische biertenten tot de traditionele Beierse klederdracht en de bruisende sfeer, het Oktoberfest...

Natuurlijke verrassingen: Wilde dieren in Leiden spotten

Natuurlijke verrassingen: Wilde dieren in Leiden spotten

Leiden, bekend om zijn historische charme, winkels, horeca en bruisende studentenleven, herbergt ook een verrassende diversiteit aan wilde dieren. Deze verrassende kant van de stad wordt zowel door bezoekers als de lokale inwoner over het hoofd gezien, terwijl de...

Pin It on Pinterest