OV-chipkaart automatisch opladen

Gebruikt u de OV-chipkaart regelmatig en wilt u deze automatisch laten opladen? Dat kan heel eenvoudig, waardoor u zich nooit meer zorgen hoeft te maken over het tegoed op uw kaart. Op deze manier hoeft u nooit meer in de rij te staan op uw OV-chipkaart op te laden en hoeft u niet eerder naar het treinstation, omdat uw tegoed weer laag is.

Tegoed laad automatisch op

Wanneer u deze dienst activeert hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het tegoed op uw kaart, want deze laad zich uit zichzelf weer op als hij onder de 0 komt. Houdt er wel rekening mee dat deze dienst enkel beschikbaar is voor persoonlijke OV-chipkaarten. De kaart moet namelijk gekoppeld zijn aan een rekeningnummer, zodat hier het bedrag kan worden afgeschreven. U kunt vervolgens kiezen voor opladen met € 10, € 20 of € 50.

Er blijven nog altijd veel vragen over de OV-chipkaart. Had het niet makkelijker gekund?

Aanvraagformulier voor het automatisch opladen van uw OV-chipkaart

Om deze dienst te activeren dient u een aanvraagformulier in te vullen. Deze kunt u aanvragen via de website of online invullen, waarna de activatie in werking wordt gesteld. Wanneer het proces is voltooid krijgt u bericht via de mail/post, waarna het automatisch opladen in werking is gesteld. Het activeren van deze dienst duurt doorgaans ongeveer 3 weken.

Rekening wijzigen?

Heeft u deze dienst geactiveerd, maar wilt u het rekeningnummer wijzigen of de dienst opzeggen? Dat kan eenvoudig via de website! U hoeft enkel in te loggen, waarna u de gegevens kunt aanpassen of wijzigen.

  1. Reacties (0)

  2. Laat je reactie achter

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Leuke ervaring, tips of een vraag? Deel het!

  1. Voor en door treinreizigers!
0 Karakters
Bijlagen (0 / 3)
Deel jouw locatie

Deel deze pagina!

Close