Duizenden ondernemers en zakelijke reizigers maken gebruik van de NS Business Card, maar uiteraard zijn er nog heel wat zakelijke reizigers die hier nog geen gebruik van maken. De NS Business Card is al verkrijgbaar voor € 0,- per jaar, aangezien u enkel hoeft te betalen voor de diensten waar u gebruik van maakt. Zo kunt u achteraf betalen, maar tevens abonnementen van uzelf en medewerkers op de pas laden. Met de handige online beheer omgeving heeft u direct inzicht in het verbruik en kunt u hier direct op aansturen. Daarbij is declaratie of belasting aangifte een stuk eenvoudiger, doordat u persoonlijk en zakelijk eenvoudig gescheiden houdt met de NS Business Card.

NS Businesscard aanvragen

Reizen op rekening

Met de NS Business Card reist u op rekening. Dit houdt in dat u achteraf een factuur van de NS ontvangt met daarop de gemaakte kosten en het te betalen bedrag. Op deze manier heeft u nooit last van een te laag saldo op uw pas, heeft u inzicht in uw gemaakte kosten en houdt u privé en zakelijk gescheiden.

Hoe werkt de NS Business Card?

U kunt een persoonlijke of afdelingskaart aanvragen, waarmee u op rekening kunt reizen. Hiermee kan vervolgens worden ingecheckt op vrijwel alle vervoersmiddelen van het Openbaar Vervoer(trein, bus, tram en metro).

Tevens kunt u gebruik maken van de deur tot deur diensten

Deur tot Deur diensten van de NS Business Card

Met dit zakelijke product is het mogelijk om gebruik te maken van de Deur tot Deur diensten van de NS. Dit betreft de OV Fiets en de Taxi dienst die net als de overige kosten achteraf gefactureerd worden. Op deze manier heeft u altijd een weg naar huis zonder hoge kosten.

NS Business Card aanvragen?

Op de website van de NS kunt u de NS Business Card aanvragen. Dit gebeurd in een aantal eenvoudige stappen, waarna deze wordt toegestuurd.