Ik kan niet inloggen op Mijn Ov-chipkaart

Kunt u niet inloggen op ‘Mijn Ov-chipkaart’? Dan kan dit van verschillende factoren afhangen. Lees hieronder wat er aan de hand kan zijn en wat u in dit geval zou moeten doen. Heeft u helemaal nog geen toegang op Mijn Ov-chipkaart? Registreer u dan via de website en let er hierbij op dat u geen onnodige spaties invoert of het verkeerde e-mail adres opgeeft.

Wat is er mogelijk aan de hand?

  • U bent de inloggegevens vergeten of kwijt. In dit geval raden wij u aan om opnieuw uw gegevens op te vragen op de website.
  • U heeft een spatie achter uw gebruikersnaam gezet bij het registreren. Voer in dit geval ook een spatie in bij het inloggen.
  • Wanneer u 3 keer de verkeerde inloggegevens invoert zal uw account de komende 24 uur worden geblokkeerd uit veiligheidsoverwegingen.
  • Wanneer u binnen 3 dagen 6 keer de verkeerde inloggegevens heeft ingevoerd zal uw account de komende 72 uur worden geblokkeerd.
  • Soms kunt u wegens onderhoud niet inloggen op de website (probeer het later nog eens).

Heeft u bij de registratie een verkeerd e-mailadres opgegeven? Bel dan de klantenserivce 0900-0980 (€ 0.10 p.m.) en verzoek de medewerker om uw account te verwijderen. Maak vervolgens opnieuw een account aan met het juiste e-mailadres en doe dit het liefst nog op dezelfde dag, zodat u geen gaten in het transactieoverzicht krijgt.

Mis niks!

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief!

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Waarom alleen noodzakelijk reizen met de trein?

Het kabinet versoepelt de Coronamaatregelen steeds meer. Ook de NS rijdt weer op volle capaciteit, maar waarom mogen we dan alleen met de trein als dit noodzakelijk is? Deze vraag krijgen wij regelmatig binnen via het contactformulier en hier is eigenlijk geen kort...

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Alles over: Trein naar Düsseldorf

Düsseldorf is een bruisende en hippen stad. Hier is werkelijk waar van alles te beleven. Winkelen op de Königsallee, ontdek de historische Altstadt en geniet van het uitzicht in de 234 meter hoge Rheinturm. Maak daarna een heerlijke rondvaart over de Rijn en ga...

Alles over: Trein naar Keulen

Alles over: Trein naar Keulen

Een mini-stedentrip, dagje shoppen of een gezellige kerstmarkt? Reis met de trein naar Keulen! Maak een wandeling door het gezellige stadshart met de Dom, Televisietoren en verschillende musea. Kom vervolgens even tot rust bij één van de restaurantjes aan de Rijn en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders