NS stapt over op 4g verbinding in treinen

Aangezien het internet in treinen van de NS niet voldoet aan de verwachting van reizigers zal dit moeten worden verbeterd. Daarom wilt de NS in de komende maanden overstappen op een 4G-verbinding, waarmee men hoopt dat de problemen worden opgelost. Momenteel hangen er routers van T-Mobile in de treinen die met het 3G netwerk zijn verbonden. De bandbreedte is echter snel volgelopen, waardoor reizigers traag tot geen internet hebben in de trein. De klanttevredenheid gaat hier uiteraard door omlaag en dit resulteert in een slechte beoordeling voor de NS.

SamenuitKorting

De gratis WiFi verbindingen op treinstations van de NS worden momenteel verzorgd door een andere aanbieder (KPN). Een woordvoerder van de NS laat weten dat er wordt gezocht naar een aanbieder die de dienst zowel in de trein als op stations wilt aanbieden. Dit zal uiteraard nog even op zich laten wachten, maar in ieder geval staat vast dat het internet momenteel niet voldoet aan de wensen en verbeterd moet worden.

 

Liefde in de trein

Liefde in de trein

Onlangs geflirt of iets liedevols meegemaakt in de trein? Plaats een bericht op onze website! Elke week komt het leukste verhaal op onze Facebook-pagina!    

NS Storingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van de laatste en meest actuele NS/Trein storingen. Heeft uw trein vertraging en bent u benieuwd naar de reden? Bezoek dan direct deze pagina voor en deze NS storingen en vertragingen vindt u natuurlijk ook terug in onze mobiele...

NS Treinen

NS Treinen

Regelmatig vragen reizigers zich af welke verschillende treinen de NS eigenlijk bezit en welke er dagelijks worden ingezet om de miljoenen reizigers te vervoeren. Daarom hebben wij op deze pagina een helder overzicht gemaakt van de NS treinen. Nieuwe InterCity De...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders