Trein naar Wroclaw

Het is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar Worclaw verbaast eigenlijk iedereen in positieve zin. De stad is daarbij niet de enige bestemming in Polen die aan populariteit wint. Ook Krakau en Warschau zien een stijgend aantal toeristen. Natuurlijk reis je duurzaam met de trein naar Worclaw. Met een reistijd van ongeveer 12 uur en twee keer overstappen kom je uitgerust aan op de bestemming. Treinkaartjes naar Wroclaw boek je online zonder boekingskosten vanaf 59,90 euro (2e klas) per enkele reis.

Met de trein naar Wroclaw

Vanuit Nederland zijn er dagelijks 3 verbindingen per trein naar Wroclaw. Zo is er één via Berlijn en zijn er twee via Poznan. In beide gevallen reis je eerst per InterCity naar Berlijn. Vervolgens is er een directe Eurocity naar Wroclaw, maar zijn er tevens verbindingen naar Poznan. De route via Poznan is geen probleem, want ook vanaf deze bestemming is de reistijd en prijs ongeveer evenveel.

Treinkaartje Wroclaw

Reistijd van trein naar Wroclaw

 • Amsterdam – Wroclaw 5.01 uur
 • Hilversum – Wroclaw 5.23 uur
 • Amersfoort – Wroclaw 5.38 uur
 • Apeldoorn – Wroclaw 5.03 uur
 • Deventer – Wroclaw 6.17  uur
 • Almelo – Wroclaw 6.42 uur
 • Hengelo – Wroclaw 6.55 uur

De stations zijn tussenstops van de InterCity naar Berlijn.

Bezienswaardigheden Wroclaw

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rosario (@ercolin0) op

Het is misschien wel de meest onderschatte stad van Europa, terwijl het in 2016 nog is uitgeroepen tot Culturele hoofdstad van Europa. Je verwacht van Poolse steden misschien grauwe panden, maar de stad is totaal het tegenovergestelde. Panden met kleurrijke gevels, streetart en gezellige terrasjes maken deze bestemming een frisse adem. Ook de prijzen zijn typisch Pools, wat een stedentrip naar Wroclaw nog aangenamer maakt.

 • Rynek: mooiste plein van Wroclaw
 • Tumski bridge: brug met duizenden hangsloten
 • St. Elisabeth toren: prachtig panoramapunt in Wroclaw
 • Hala Targowa: grote markthal in Wroclaw
 • Bezoek de fonteinenshow van Wroclaw!

FAQ: Wroclaw

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Wroclaw?

Treintickets naar Wroclaw zijn vanaf 59 euro (2e klas) en 120 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Wroclaw?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Wroclaw met een reistijd van 12 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Wroclaw?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Wroclaw boek je het voordeligst 2 tot 6 maanden voor vertrek.

Met welke trein naar Wroclaw?

Er vertrekken dagelijks 5 tot 6 treinen van InterCity Berlijn naar Duitsland, waarna je overstapt op de trein naar Polen.

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders