Trein Saalbach: wintersport in Oostenrijk v.a. 38 euro

  • ☑️ Treintickets Saalbach v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en Nightjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Benieuwd naar de mogelijkheden of weet je eigenlijk al zeker dat je met de trein naar Saalbach wilt? Bij ons ben je in ieder geval bij het juiste adres. Goedkope treinkaartjes naar Saalbach boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek vanaf 38 euro. Daarna stijgen de tarieven van treintickets naar bestemmingen in Oostenrijk. Voor wintersport in Saalbach per trein reis je per ICE International of ÖBB Nightjet. Beide treinen vertrekken dagelijks vanaf Amsterdam Centraal en reizen via Duitsland naar de skigebieden.

ICE International: overdag reizen

Er zijn eigenlijk twee keuzes, wanneer je wilt wintersporten in Saalbach en graag per trein reist. Zo vertrekt er in de ochtend een trein van ICE International die via München naar Wörgl reist. Hier pak je de rechtstreekse trein naar Zell am See, waarna je op minimale afstand van Saalbach bent. Lokaal busvervoer of de taxi rijdt je binnen 30 minuten naar de gewenste bestemming.

OBB Nightjet: slaaptrein naar Saalbach

Liever in de avonduren vertrekken? Dan vertrekt er in de avond een slaaptrein vanaf Amsterdam Centraal. De ÖBB Nightjet nachttrein rijdt in één keer door naar station Wörgl. Hier stap je vervolgens over op de directe trein naar Zell am See, waarna je overstapt op lokaal vervoer voor het laatste deel van de reis.

De slaaptrein naar Saalbach heeft onze voorkeur. Je stapt in de avond vaak ontspannen in en krijgt direct het vakantiegevoel. Na een heerlijke nachtrust stap je over op de trein naar Zell am See en ben je praktisch al op de bestemming.

Wintersporten in Saalbach

Skigebied Saalbach bestaat uit 270 kilometer aan pistes met 5 bekende skigebieden, namelijk Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Zell am See en Fieberbrunn. De regio beschikt over moderne skiliften, talloze bars en restaurants en ook het Openbaar Vervoer is goed geregeld.

Naast het grote aanbod aan pistes voor beginners is er ook voor de meer geoefende skiër voldoende aanbod. Daarnaast zijn er diverse funparks en uitdagende zwarte afdalingen.

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders