Trein Saalbach: wintersport in Oostenrijk v.a. 38 euro

  • ☑️ Treintickets Saalbach v.a. 38 euro
  • ☑️ ICE International en Nightjet
  • ☑️ Duurzaam en comfortabel met de trein

Benieuwd naar de mogelijkheden of weet je eigenlijk al zeker dat je met de trein naar Saalbach wilt? Bij ons ben je in ieder geval bij het juiste adres. Goedkope treinkaartjes naar Saalbach boek je 2 tot 6 maanden voor vertrek vanaf 38 euro. Daarna stijgen de tarieven van treintickets naar bestemmingen in Oostenrijk. Voor wintersport in Saalbach per trein reis je per ICE International of ÖBB Nightjet. Beide treinen vertrekken dagelijks vanaf Amsterdam Centraal en reizen via Duitsland naar de skigebieden.

ICE International: overdag reizen

Er zijn eigenlijk twee keuzes, wanneer je wilt wintersporten in Saalbach en graag per trein reist. Zo vertrekt er in de ochtend een trein van ICE International die via München naar Wörgl reist. Hier pak je de rechtstreekse trein naar Zell am See, waarna je op minimale afstand van Saalbach bent. Lokaal busvervoer of de taxi rijdt je binnen 30 minuten naar de gewenste bestemming.

OBB Nightjet: slaaptrein naar Saalbach

Liever in de avonduren vertrekken? Dan vertrekt er in de avond een slaaptrein vanaf Amsterdam Centraal. De ÖBB Nightjet nachttrein rijdt in één keer door naar station Wörgl. Hier stap je vervolgens over op de directe trein naar Zell am See, waarna je overstapt op lokaal vervoer voor het laatste deel van de reis.

De slaaptrein naar Saalbach heeft onze voorkeur. Je stapt in de avond vaak ontspannen in en krijgt direct het vakantiegevoel. Na een heerlijke nachtrust stap je over op de trein naar Zell am See en ben je praktisch al op de bestemming.

Wintersporten in Saalbach

Skigebied Saalbach bestaat uit 270 kilometer aan pistes met 5 bekende skigebieden, namelijk Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Zell am See en Fieberbrunn. De regio beschikt over moderne skiliften, talloze bars en restaurants en ook het Openbaar Vervoer is goed geregeld.

Naast het grote aanbod aan pistes voor beginners is er ook voor de meer geoefende skiër voldoende aanbod. Daarnaast zijn er diverse funparks en uitdagende zwarte afdalingen.

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders