Trein naar Mayrhofen

Komende winter met de trein naar Mayrhofen? Wintersporters kiezen massaal voor dit skigebied, vanwege de uitdagende zwarte pistes, brede blauwe afdalingen en natuurlijk de Funparks. Daarbij is Zillertal 3000 één van de grootste wintersportgebieden van Oostenrijk en uitstekend bereikbaar met de trein. Reis per ICE International of Nightjet en boek een treinkaartje naar Mayrhofen al vanaf 38 euro (2e klas) en 60 euro (1e klas).

Wintersport met trein naar Mayrhofen

Het bruisende nachtleven en sfeervolle dorp garandeerd een onvergetelijke wintersport. De gezellige straatjes en vele restaurants maken Mayrhofen een veelzijdige bestemming. Voor de treinreis kan je kiezen uit overdag of in de nacht reizen. Zo vertrekken er overdag verschillende treinen van ICE International. Voor treinreizen overdag raden wij de ICE International in de ochtend aan, zodat je in de avonduren arriveert. Wanneer je ervoor kiest om ’s nachts te reizen is de OBB Nightjet een optie. Deze vertrekt in de avond vanaf Amsterdam Centraal, zodat je in de ochtend aankomt op de bestemming.

Per ICE International reis je voor 49 euro via München naar Jenbach. Vanaf station Jenbach vertrekt de rechtstreekse trein naar Mayrhofen im Zillertal. Liever met de slaaptrein? Dan vertrek je in de avond vanaf Amsterdam Centraal. De trein rijdt door tot station Jenbach, waar je overstapt op de directe trein naar Mayrhofen.

Skigebied Mayrhofen met de trein

Reis je comfortabel, duurzaam en voordelig met de trein naar Mayrhofen? Je arriveert in het centrum en kan vervolgens direct inchecken en wintersporten. Het skigebied kent in totaal 142 kilometer piste met pistes gemiddeld boven de 1500 meter. Hiervan is 44 kilometer blauwe piste, 70 kilometer rood en 28 kilometer zwart. Zo is er voor ieder wat wils.

Harakiri in Mayrhofen

Een beroemde afdaling is natuurlijk de Harakiri in Mayrhofen. De steilste piste van Oostenrijk met een helling van 78%.

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders