Trein naar Eemnes

In één van de mooiste polders van Nederland: het Arkemheen-Eemland van Nederland ligt Eemnes. Via het centraal station van Hilversum kan je met een rechtstreekse busverbinding binnen 30 minuten in Eemnes zijn.

Dorpskern

In de dorpskern van Eemnes vind je vooral winkels voor de alledaagse dingen. Wel heeft Eemnes erg leuke horecagelegenheden verspreid door heel Eemnes.

Pak de fiets!

Binnen Eemnes zijn er ontzettend leuke fietsroutes. Zo kan je richting de Theetuin fietsen om te genieten van een hapje/drankje of stap met de fiets op het pondje richting Bunschoten.

Fietsen Eemnes

Overige faciliteiten

Naast dat je in Eemnes erg leuk kan fietsen zijn er ook volop mogelijkheden voor watersporters- en wandelliefhebbers. De polder van Eemnes staat bekend om zijn mooie wandelroute door het weidse oer-Hollandse landschap.

Bezoek ook eens de weekmarkt van Eemnes. Deze is op donderdag van 10.00 – 16.00 uur bij De Minnehof, midden in de dorpskern.

Ook opent het Huis van Eemnes, de centrale ontmoetingsplek van Eemnes, begin 2020 haar deuren. Een plek waar sport, cultuur, educatie, informatie, advies en zorg- en welzijn bij elkaar komen. Met regelmaat worden in het Huis van Eemnes activiteiten georganiseerd voor jong en oud: een gezellig plek waar je ook prima alleen een kop koffie kan drinken!

Ga goed voorbereid op pad en bezoek de website van Eemnes voor meer informatie, vaar- fiets en wandelroutes: Eemnes.nl

Trein naar Eemnes

Reis met de trein naar Eemnes voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar Eemnes is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar Eemnes binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Eemnes? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Leukste treinuitje binnen Nederland: Maastricht

Het is een illusie dat je ver hoeft te reizen om ‘echt’ op vakantie te kunnen. Het leukste treinuitje van Nederland; Maastricht is één van de populairste en best beoordeelde vakantiebestemmingen van Nederland. Ondanks dat het in de zuidelijkste uithoek van Nederland...

Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Treinkaartje naar Noordwijk aan Zee

Een dagje uitwaaien, zonnen of ontspannen? Dan reis je natuurlijk met de trein naar het strand! Het enige strand in Nederland met een treinstation is Zandvoort. Voor de overige dien je naar het dichtstbijzijnde treinstation te reizen, waarna je overstapt op Openbaar...

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Met de trein naar Tiel, Fruitstad aan de Waal

Kom naar Fruitstad Tiel, het centrum van de Betuwe en met de trein goed bereikbaar. Vanaf het station wandelt u in 5 minuten het sfeervolle centrum in. De historische binnenstad met de vele bezienswaardigheden, authentieke winkeltjes, grachten en rivier de Waal vormen...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders