Trein naar Eemnes

In één van de mooiste polders van Nederland: het Arkemheen-Eemland van Nederland ligt Eemnes. Via het centraal station van Hilversum kan je met een rechtstreekse busverbinding binnen 30 minuten in Eemnes zijn.

Dorpskern

In de dorpskern van Eemnes vind je vooral winkels voor de alledaagse dingen. Wel heeft Eemnes erg leuke horecagelegenheden verspreid door heel Eemnes.

Pak de fiets!

Binnen Eemnes zijn er ontzettend leuke fietsroutes. Zo kan je richting de Theetuin fietsen om te genieten van een hapje/drankje of stap met de fiets op het pondje richting Bunschoten.

Fietsen Eemnes

Overige faciliteiten

Naast dat je in Eemnes erg leuk kan fietsen zijn er ook volop mogelijkheden voor watersporters- en wandelliefhebbers. De polder van Eemnes staat bekend om zijn mooie wandelroute door het weidse oer-Hollandse landschap.

Bezoek ook eens de weekmarkt van Eemnes. Deze is op donderdag van 10.00 – 16.00 uur bij De Minnehof, midden in de dorpskern.

Ook opent het Huis van Eemnes, de centrale ontmoetingsplek van Eemnes, begin 2020 haar deuren. Een plek waar sport, cultuur, educatie, informatie, advies en zorg- en welzijn bij elkaar komen. Met regelmaat worden in het Huis van Eemnes activiteiten georganiseerd voor jong en oud: een gezellig plek waar je ook prima alleen een kop koffie kan drinken!

Ga goed voorbereid op pad en bezoek de website van Eemnes voor meer informatie, vaar- fiets en wandelroutes: Eemnes.nl

Trein naar Eemnes

Reis met de trein naar Eemnes voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar Eemnes is al verkrijgbaar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar Eemnes binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Eemnes? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

5x Wandelen met de hond in Duitsland per trein

5x Wandelen met de hond in Duitsland per trein

Duitsland is een perfect land voor een wandelvakantie, vanwege de pure natuur, ruimte en rust. Wil je ook per trein naar Duitsland en wandelen met de hond? Dat kan! Veel van de Duitse wandelroutes zijn geschikt voor jouw viervoeter. Vaak aangelijnd, maar in sommige...

5x Fietsen in Duitsland per trein

5x Fietsen in Duitsland per trein

Wil je graag fietsen in een andere omgeving? Maak je dan op voor een top 5 met de mooiste fietsroutes in Duitsland die het land rijk is. Kies voor een route langs bekende rivieren, door oude steden of wijngaarden. Duitsland kent net als Nederland, prachtige fietsgebieden en goed onderhouden fietspaden. Of je nu wilt fietsen langs de Elbe en de Rijn of liever de heuvels van het Schwarzwälder Hochwald trotseert. Op slechts een paar uur rijden vind je tal van fietsroutes.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders