Met de trein naar Hengelo

Trein Hengelo
Inspiratie voor een dagje weg? Struin een dag door de straatjes van Hengelo. Een dagje Hengelo is een combinatie van ontspannen winkelen, gezellig lunchen en de dag afsluiten met een heerlijk diner.

Stadshart van Hengelo

In het gezellige stadshart van Hengelo vind je bijzondere winkeltjes waar je net even wat anders dan anders vindt. Dwaal door de zijstraatjes van de Enschedesestraat en ontdekt de karakteristieke en authentieke speciaalzaken. Even op adem komen na al het shoppen of je hebt er gewoon zin in: pak één van de vele terrasjes voor een lekkere lunch, schuimende cappuccino of verfrissend drankje. Op een heerlijk plekje in de zon of op een verwarmd terras tijdens de koudere dagen, met een levendig uitzicht op de gezellige drukte in onze stad.

Winkelen? Bezoek Hengelo!

Hengelo bezoeken? Kijk voor vertrek even op HengeloPromotie.nl en bekijk wat je allemaal kunt doen en beleven in Hengelo. Leuke evenementen, een warm stadshart en ontdek de bijzondere winkeltjes. Buiten het stadshart, op Plein Westermaat, vind je grotere winkelketens als IKEA, Prenatal of Intersport Megastore.

Heerlijk eten in Hengelo

Sluit de dag of met een heerlijk diner. In Hengelo is er keuze genoeg als het om lekker eten gaat. Wil je culinair genieten in een sterrenrestaurant, pak je liever een daghap in een (grand)café of ga je voor exotisch in een van de buitenlandse keukens? Wat je ook kiest in Hengelo persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer en gastvrijheid staan centraal.Eten in Hengelo

Trein naar Hengelo

Reis met de trein naar Hengelo voor een leuk dagje uit! Een goedkoop treinkaartje naar Hengelo is al verkrijgb aar vanaf €10 per enkele reis. Kortingskaartjes als de NS dagkaart, dagretour en Enkele Reis bestelt u eenvoudig online. Na betaling ontvangt u de treinkaartjes naar Hengelo binnen 60 minuten per e-mail. Vervolgens kunt u deze uitgeprint of gedownload meenemen op reis als geldig reisproduct. Ook goedkoop met de trein naar Hengelo? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze Facebook-pagina.
Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!