Trein naar Straatsburg

  • ☑️ Trein Monaco v.a. 65 euro
  • ☑️ ICE, Thalys en TGV
  • ☑️ Reistijd: 5.58 uur

Straatsburg is zowel de hoofdstad van de Elsas als Europa en is veelzijdig met een sfeervol stadshart, culture voorstellingen en moderne musea. Bezoek bijvoorbeeld bezienswaardigheden in Straatsburg als de Kathedraal Notre-Dame, La Petite France, De Neustadt, maak een rondvaart door de stad of bezoek het Europees Parlementsgebouw. Natuurlijk reis je comfortabel en duurzaam per trein naar Straatsburg en reserveer je goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

Voor een stedentrip of complete vakantie moet Straatsburg zeker op jouw verlanglijstje! De stad in Frankrijk is een pareltje met vakwerkhuizen, sfeervolle terrasjes en de prachtige grachten die de stad doorkruisen; fotogeniek en schilderachtig.

Afhankelijk van het opstapstation zijn er diverse routes en reis je met slechts één keer overstappen in ongeveer 6 uur naar deze geweldige treinbestemming in Frankrijk. Zo is er een route per ICE International tot Offenburg, waarna je overstapt op de regionale trein naar Straatsburg. Ook is er een route per Thalys naar Parijs Airport (Charles de Gaulle), waarna je overstapt op de TGV naar Straatsburg.

Mooie Steden Frankrijk Straatsburg

Treinkaartjes voor de trein naar Straatsburg

Voor de treinreis naar Straatsburg zijn treinkaartjes met verschillende flexibiliteitstarieven verkrijgbaar, namelijk Non-flex, Mid-flex en Full-flex. De goedkope treinkaartjes naar Straatsburg zijn samen met Non-flex verkrijgbaar vanaf 65 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas), maar deze zijn beperkt verkrijgbaar.

Naar mate de gewenste reisdatum dichterbij komt volgen treinkaartjes met het Mid-flex tarief voor 84 tot 99 euro (2e klas) en 140 euro (1e klas). Houdt er rekening mee dat 1e klas treinkaartjes voor de trein naar Straatsburg vaak snel zijn uitverkocht en niet beschikbaar zijn.

Flexibiliteitstarieven

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie Straatsburg

Er is veel te beleven in deze veelzijdige (vakantie)bestemming. Het sprookjesachtige oude stadscentrum van Straatsburg kent authentieke vakwerkhuisjes aan het water. Een rondvaart door de stad is dan ook zeker aan te raden. Daarbij is de stad rijk aan goede restaurants, leuke musea en indrukwekkende bezienswaardigheden wat het de perfecte stad voor een stedentrip of vakantie maakt.

Bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen zijn de Kathedraal Notre-Dame, La Petite France, De Neustadt en het Europees Parlementsgebouw. Daarnaast mag een wandeling in de schilderachtige omgeving niet ontbreken. Dus trek de wandelschoenen aan en ontdek dit fascinerende stukje Frankrijk!

Treinkaartjes voor de trein naar Straatsburg reserveren? Zoek dan tickets via onze website en ontdek de laagste prijs voor deze treinreis. Kaartjes zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Mooiste bossen in Frankrijk per trein

Frankrijk kent veel prachtige bosrijke natuurgebieden. De diversiteit van boomsoorten is enorm en zijn vaak eeuwenoud. Ben jij ook een natuurliefhebber, en heb je de Nederlandse bossen inmiddels wel gezien? Dan is het goed om te weten dat er in Frankrijk veel mooie...

5x fietsen in Frankrijk met de trein

5x fietsen in Frankrijk met de trein

Ben je een liefhebber van fietsen én Frankrijk? Wij hebben de 5 mooiste Franse fietsgebieden voor je geselecteerd. Door langgestrekte lavendelvelden en pittoreske Franse dorpjes of steden. Het land herbergt ontzettend veel mooie regio’s die je bij uitstek met de fiets...

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

5 Mooiste stranden in Frankrijk per trein

Natuurlijk ben je benieuwd naar de 5 mooiste stranden van Frankrijk die je met de trein kan bereiken! Zeker als je binnenkort een leuke stedentrip of zomervakantie met de trein wilt plannen naar La Douce France. Bijvoorbeeld naar Corsica, Normandië of Frans Baskenland. De Franse stranden bezoek je niet alleen in het zomerseizoen. Ook in het najaar én in de winter ademen ze sfeer uit.

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders