Trein naar Straatsburg

  • ☑️ Trein Monaco v.a. 65 euro
  • ☑️ ICE, Thalys en TGV
  • ☑️ Reistijd: 5.58 uur

Straatsburg is zowel de hoofdstad van de Elsas als Europa en is veelzijdig met een sfeervol stadshart, culture voorstellingen en moderne musea. Bezoek bijvoorbeeld bezienswaardigheden in Straatsburg als de Kathedraal Notre-Dame, La Petite France, De Neustadt, maak een rondvaart door de stad of bezoek het Europees Parlementsgebouw. Natuurlijk reis je comfortabel en duurzaam per trein naar Straatsburg en reserveer je goedkope treinkaartjes eenvoudig online.

Voor een stedentrip of complete vakantie moet Straatsburg zeker op jouw verlanglijstje! De stad in Frankrijk is een pareltje met vakwerkhuizen, sfeervolle terrasjes en de prachtige grachten die de stad doorkruisen; fotogeniek en schilderachtig.

Afhankelijk van het opstapstation zijn er diverse routes en reis je met slechts één keer overstappen in ongeveer 6 uur naar deze geweldige treinbestemming in Frankrijk. Zo is er een route per ICE International tot Offenburg, waarna je overstapt op de regionale trein naar Straatsburg. Ook is er een route per Thalys naar Parijs Airport (Charles de Gaulle), waarna je overstapt op de TGV naar Straatsburg.

Mooie Steden Frankrijk Straatsburg

Treinkaartjes voor de trein naar Straatsburg

Voor de treinreis naar Straatsburg zijn treinkaartjes met verschillende flexibiliteitstarieven verkrijgbaar, namelijk Non-flex, Mid-flex en Full-flex. De goedkope treinkaartjes naar Straatsburg zijn samen met Non-flex verkrijgbaar vanaf 65 euro (2e klas) en 99 euro (1e klas), maar deze zijn beperkt verkrijgbaar.

Naar mate de gewenste reisdatum dichterbij komt volgen treinkaartjes met het Mid-flex tarief voor 84 tot 99 euro (2e klas) en 140 euro (1e klas). Houdt er rekening mee dat 1e klas treinkaartjes voor de trein naar Straatsburg vaak snel zijn uitverkocht en niet beschikbaar zijn.

Flexibiliteitstarieven

  • Non-flex: geen annulering of wijziging van de boeking mogelijk.
  • Mid-flex: het wijzigen of annuleren is beperkt mogelijk, tegen meerprijs.
  • Full-flex: wijzigen of annuleren is toegestaan tegen voltarief.

Vakantie Straatsburg

Er is veel te beleven in deze veelzijdige (vakantie)bestemming. Het sprookjesachtige oude stadscentrum van Straatsburg kent authentieke vakwerkhuisjes aan het water. Een rondvaart door de stad is dan ook zeker aan te raden. Daarbij is de stad rijk aan goede restaurants, leuke musea en indrukwekkende bezienswaardigheden wat het de perfecte stad voor een stedentrip of vakantie maakt.

Bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen zijn de Kathedraal Notre-Dame, La Petite France, De Neustadt en het Europees Parlementsgebouw. Daarnaast mag een wandeling in de schilderachtige omgeving niet ontbreken. Dus trek de wandelschoenen aan en ontdek dit fascinerende stukje Frankrijk!

Treinkaartjes voor de trein naar Straatsburg reserveren? Zoek dan tickets via onze website en ontdek de laagste prijs voor deze treinreis. Kaartjes zijn online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

 

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders