Trein naar Odense

Odense is een grote stad in Denemarken vernoemd naar de oppergod van de Noormannen; Odin. Centraal gelegen op eiland Funen is Odense een prachtige bestemming voor vakantiegangers. De treinreis naar Odense is goed te doen. Vanuit Nederland ben je met 3 keer overstappen op dit prachtige eiland in Denemarken. Treinkaartjes naar Odense koop je al voor 37 euro (2e klas) en 69 euro (1e klas). Ook met de trein naar Odense? Boek je tickets dan online zonder boekingskosten tot 90 dagen vooruit.

Met de trein naar Odense

Het lijkt niet de meest voor de hand liggende reisoptie, maar de trein naar Odense is een prachtig alternatief voor de auto of het vliegtuig. De reis op zich is al een hele bezienswaardigheid en de vakantie begint vaak al bij het instappen. Reis duurzaam, ontspannen en comfortabel met de trein naar Odense.

Vanuit Nederland reis je eerst per IC Berlijn of ICE International naar Hamburg Hbf. Vervolgens stap je over op de directe trein naar Odense! Met een reistijd van ongeveer 9.19 uur zit je in hartje centrum en heb je al prachtige landschappen voorbij zien flitsen.

Treinticket Odense

Meest geboekt naar Odense

Hieronder treft u de meest geboekte treinreizen naar Odense.

TrajectTarief
Amsterdam – Odense€ 49
Schiphol – Odense€ 59
Rotterdam – Odense€ 59
Utrecht – Odense€ 59
Groningen – Odense€ 49
Tilburg – Odense€ 59
Eindhoven – Odense€ 59

Stedentrip Odense? Leuk!

Odense is een  Niet alleen zijn diverse leuke bestemmingen in Denemarken goed bereikbaar vanaf deze plaats, maar er zijn tal van bezienswaardigheden te vinden in de omgeving.

Sankt Knuds Kirke

De kathedraal van koning Canute IV en broer Benedikt die hier zijn vermoord in 1082. De gemartelde koning is later heilig verklaard en wordt door de katholieke kerk gezien als patroonheilige voor Denemarken.

Standbeeld van Hans Christian Andersen

Je komt deze bekende schrijver vaker tegen in Denemarken, maar Odense is werkelijk de geboorteplaats van Hans Christian Andersen. De beroemde sprookjesschrijver schreef klassiekers als ‘De Kleine Zeemeermin’,  ‘Prinses op de erwt’ en ‘Duimelijntje’. Een standbeeld van de schrijver is in Odense te vinden.

Stadhuis van Odense

Het stadhuis in Odense stamt uit 1480 en is in gotische stijl gebouwd. Er zijn zowel voor- als tegenstanders van de bezienswaardigheid in Odense. De één vind het oerlelijk, terwijl de ander het juist heel mooi vindt.

Nog veel meer!

  • Boottocht door de stad
  • Tinnen Soldaat
  • Klimpark Funky Monkey Park (kinderen moeten minimaal 1.20 meter zijn)
  • Odense Bys Museum
  • Montergarden Museum
  • Hans Christian Anders Museum
  • Brandts Passage en Museum

FAQ: Odense

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Odense?

Treintickets naar Odense zijn vanaf 37 euro (2e klas) en 69 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Odense?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Odense met een reistijd van 9.19 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Odense?

Treinkaartjes zijn online te boeken bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Wij hebben natuurlijk de voordeligste optie geselecteerd. Treintickets naar Odense boek je 3 tot 4 maanden voor vertrek tegen het voordeligste tarief.

Met welke trein naar Odense?

Dagelijks vertrekken er treinen van IC Berlijn en ICE International richting Duitsland. Op station Hamburg Hbf stap je over op de trein naar Odense.

Trein naar Odense in Denemarken

Trein naar Odense in Denemarken

☑️ Trein naar Odense vanaf 37 euro ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Odense 09:19 uur ☑️ Trein van IC Berlijn en regionale InterCity's ☑️ 2x overstappen voor directe trein naar Odense. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com 37,-...

Trein naar Aalborg

Trein naar Aalborg

☑️ Ticket Aalborg v.a. € 38 ☑️ Reistijd naar Aalborg 11.56 uur ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam ☑️ Duurzaam per InterCity Berlijn en IC ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek ☑️ Met 1 overstap per trein naar Aalborg. ☑️ Treintickets: TheTrainLine en...

Trein naar Aarhus

Trein naar Aarhus

☑️ Ticket Aarhus v.a. € 38 ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Aarhus 10.08 uur ☑️ 7 verbindingen vanuit Amsterdam ☑️ InterCity Berlijn en ICE International ☑️ Vroegboektickets: 3 tot 4 maanden voor vertrek ☑️ 2x overstappen voor trein naar Aarhus. ☑️ Treintickets:...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders