Trein naar Dinant

  • ☑️ Trein naar Dinant v.a. 29 euro
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Dinant 04:30 uur
  • ☑️ Trein van IC Brussel en regionale trein
  • ☑️ 2 of 3 keer overstappen
  • ☑️ Treintickets: Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Opzoek naar een unieke en verrassende bestemming dichtbij huis? Bezoek Dinant in België! Gelegen aan rivier de Maas en hoge rotswanden heeft het stadje een zeer kenmerkend uiterlijk. Maak een rondvaart over de Maas of ga wandelen in de Ardennen. De herenhuizen, hoge rotswanden met de citadel geven schilderachtige plaatjes. Uiteraard reis je met de trein naar Dinant. Goed te doen vanuit Nederland met elke dag meer dan 30 verbindingen.

Wanneer je met de trein naar Dinant wilt reizen kan je online eenvoudig een kaartje boeken. Een goedkoop treinkaartje naar Dinant is in enkele stappen te bestellen voor een prijs van 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis. Treintickets naar Dinant koop je bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Koop je tickets altijd minimaal 3 dagen voor vertrek, zodat je van het laagste tarief profiteert.

Trein naar Dinant vanuit Nederland

Er vertrekken dagelijks meer dan 30 internationale treinen richting België. Voor de treinreis naar Dinant dien je minimaal 2 keer over te stappen. Zo reis je eerst per trein naar Brussel, waarna je op de trein naar Ottignies stapt. Vanuit Ottignies vertrekt de directe trein naar Dinant. Met een reistijd van 4.32 kom je uiteindelijk aan op de bestemming.

Reis je het eerste deel liever per Thalys? Dat kan! Je reist dan eerst tot Brussel-Midi, waarna je overstapt op de trein naar Namur. Vervolgens hoef je nog maar een klein stuk met de regionale trein naar Dinant. Kaartjes voor de Thalys op dit traject zijn verkrijgbaar vanaf 51 euro en de reistijd is ongeveer 5.15 uur.

Internationale trein naar Dinant

Dinant is toch wel één van de mooiere bestemmingen. Niet alleen het stadje heeft een sprookjesachtige uitstraling, maar maakt de omgeving deze stad in België een absolute aanrader. Daarbij is dit de stad waar de saxofoon is uitgevonden door de beroemde uitvinder Antoine Joseph Sax.

Verder kan je eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen, grotten bekijken en varen in de regio. Zeer geschikt voor een leuk en actief weekendje weg.

FAQ: Dinant

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Dinant?

Treintickets naar Dinant zijn vanaf 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Dinant?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Dinant met een reistijd van 4:30 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Dinant?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Dinant boek je het voordeligst tot slechts 3 dagen voor vertrek.

Met welke trein naar Dinant?

Er vertrekken elke dag meer dan 30 treinen richting België. Denk aan treinen van IC Brussel, Thalys en Eurostar.

Denny van den Broek
Denny van den Broek
2023-07-20
Elke keer weer geweldige aanbiedingen. Dit keer een win actie die ik graag zou winnen om een dagje gratis te reizen.
marion dielemans
marion dielemans
2023-07-19
Openbaar vervoer voor werk maar ook om te recreëren, om bereikbaar en toegankelijk te zijn voor alle Nederlandse burgers en ook alle mensen die ons prachtige land met een bezoek vereren!
Carla Blesting
Carla Blesting
2023-07-19
Ik wil heel graag in aanmerking komen voor de twee gratis tickets om met mijn broer naar onze 96 jarige tante te gaan, die wij door de afstand en kosten helaas al een jaar niet bezocht hebben
Heleen Hoogeveen
Heleen Hoogeveen
2023-07-19
Altijd fijn voordelig met de trein. Zeker met deze leuke actie👍🏻 Ik zou graag met mijn man, die ik haast 50 jaar ken gaan reizen. Altijd leuk om iets te winnen, nu maar duimen🍀🍀😀👍🏻
Hans Schmidt
Hans Schmidt
2023-07-19
Wij verbeugen ons al enkele jaren als U ons het niews over de goedkoope treinkaartjes informeert. Hartelijk dank.
Nini Oude Nijhuis
Nini Oude Nijhuis
2023-07-19
Altijd de juiste acties, en super fijn alles op 1 plek te hebben
Paula Ras
Paula Ras
2023-07-19
Een cadeautje als ik een keer vaker naar mijn vriendin in België zou kunnen reizen op mijn leeftijd
Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Tot 60% korting: dagje winkelen met de trein

Een dagje winkelen? Maak dan gebruik van één van deze twee aanbiedingen bij de NS Spoordeelwinkel, waarbij je een NS Dagretour naar het winkelcentrum bestelt samen met extra korting samen met een kopje koffie of cadeautje. Zo reis je al voor 33 euro heen en weer naar...

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Parijs in 2024

Parijs, de stad van de liefde, is perfect voor een romantisch uitje met de partner of een avontuur met vrienden of familie. Maak een wandeling langs de Seine, bewonder bezienswaardigheden als de Eiffeltoren en de Sacre Coeur en geniet van een picknick in de Jardin du...

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Trein en Hotel aanbieding naar Londen 2024

Londen, een stad die keer op keer betovert, lonkt met haar eclectische mix van historische bezienswaardigheden, trendy wijken, bruisende markten en wereldberoemde musea. Dankzij de snelle en comfortabele treinverbinding vanuit Nederland is een onvergetelijke...

Pin It on Pinterest