Trein naar Dinant

  • ☑️ Trein naar Dinant v.a. 29 euro
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Dinant 04:30 uur
  • ☑️ Trein van IC Brussel en regionale trein
  • ☑️ 2 of 3 keer overstappen
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Opzoek naar een unieke en verrassende bestemming dichtbij huis? Bezoek Dinant in België! Gelegen aan rivier de Maas en hoge rotswanden heeft het stadje een zeer kenmerkend uiterlijk. Maak een rondvaart over de Maas of ga wandelen in de Ardennen. De herenhuizen, hoge rotswanden met de citadel geven schilderachtige plaatjes. Uiteraard reis je met de trein naar Dinant. Goed te doen vanuit Nederland met elke dag meer dan 30 verbindingen.

Wanneer je met de trein naar Dinant wilt reizen kan je online eenvoudig een kaartje boeken. Een goedkoop treinkaartje naar Dinant is in enkele stappen te bestellen voor een prijs van 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis. Treintickets naar Dinant koop je bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Koop je tickets altijd minimaal 7 dagen voor vertrek, zodat je van het laagste tarief profiteert.

Trein naar Dinant vanuit Nederland

Er vertrekken dagelijks meer dan 30 internationale treinen richting België. Voor de treinreis naar Dinant dien je minimaal 2 keer over te stappen. Zo reis je eerst per trein naar Brussel, waarna je op de trein naar Ottignies stapt. Vanuit Ottignies vertrekt de directe trein naar Dinant. Met een reistijd van 4.32 kom je uiteindelijk aan op de bestemming.

Reis je het eerste deel liever per Thalys? Dat kan! Je reist dan eerst tot Brussel-Midi, waarna je overstapt op de trein naar Namur. Vervolgens hoef je nog maar een klein stuk met de regionale trein naar Dinant. Kaartjes voor de Thalys op dit traject zijn verkrijgbaar vanaf 51 euro en de reistijd is ongeveer 5.15 uur.

Internationale trein naar Dinant

Dinant is toch wel één van de mooiere bestemmingen. Niet alleen het stadje heeft een sprookjesachtige uitstraling, maar maakt de omgeving deze stad in België een absolute aanrader. Daarbij is dit de stad waar de saxofoon is uitgevonden door de beroemde uitvinder Antoine Joseph Sax.

Verder kan je eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen, grotten bekijken en varen in de regio. Zeer geschikt voor een leuk en actief weekendje weg.

FAQ: Dinant

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Dinant?

Treintickets naar Dinant zijn vanaf 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Dinant?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Dinant met een reistijd van 4:30 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Dinant?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Dinant boek je het voordeligst tot slechts 7 dagen voor vertrek.

Met welke trein naar Dinant?

Er vertrekken elke dag meer dan 30 treinen richting België. Denk aan treinen van IC Brussel, Thalys en Eurostar.

Wandelen in de Ardennen per trein

Wandelen in de Ardennen per trein

In de Ardennen wandelen en per trein naar deze schitterende Belgische regio reizen? Dan boek je goedkope treinkaartjes online en kan je jouw wandelingen alvast plannen. Bereid je voor op de adembenemend mooie wandelroutes in de Ardennen en loop dwars door de ongerepte...

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

5x per trein wandelen met de hond in Frankrijk

Vive la France! Natuurlijk wil jij per trein naar Frankrijk en wandelen met jouw hond. Dit land is namelijk niet alleen gastvrij voor mensen, maar ook voor viervoeters. Dat begint al wanneer je met de trein naar Frankrijk reist voor een heerlijke wandelvakantie. Jouw...

5x Fietsen in België per trein

5x Fietsen in België per trein

Fietsen in België is verrassend en uitdagend. Het land kent ontzettend veel mooie gebieden. Bijvoorbeeld in en rondom Nationaal Park de Hoge Kempen of de omgeving rondom de Vlaamse Kust. Het leuke is dat je niet ver hoeft te reizen. Ga je met de trein naar België om...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders