Trein naar Dinant

  • ☑️ Trein naar Dinant v.a. 29 euro
  • ☑️ Reistijd van Amsterdam naar Dinant 04:30 uur
  • ☑️ Trein van IC Brussel en regionale trein
  • ☑️ 2 of 3 keer overstappen
  • ☑️ Treintickets: TheTrainLine en Deutsche Bahn
  • ☑️ Hotels: Trivago en Booking.com

Opzoek naar een unieke en verrassende bestemming dichtbij huis? Bezoek Dinant in België! Gelegen aan rivier de Maas en hoge rotswanden heeft het stadje een zeer kenmerkend uiterlijk. Maak een rondvaart over de Maas of ga wandelen in de Ardennen. De herenhuizen, hoge rotswanden met de citadel geven schilderachtige plaatjes. Uiteraard reis je met de trein naar Dinant. Goed te doen vanuit Nederland met elke dag meer dan 30 verbindingen.

Wanneer je met de trein naar Dinant wilt reizen kan je online eenvoudig een kaartje boeken. Een goedkoop treinkaartje naar Dinant is in enkele stappen te bestellen voor een prijs van 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis. Treintickets naar Dinant koop je bij diverse aanbieders, zoals NS International, TheTrainLine, Deutsche Bahn en B-Europe. Koop je tickets altijd minimaal 7 dagen voor vertrek, zodat je van het laagste tarief profiteert.

Trein naar Dinant vanuit Nederland

Er vertrekken dagelijks meer dan 30 internationale treinen richting België. Voor de treinreis naar Dinant dien je minimaal 2 keer over te stappen. Zo reis je eerst per trein naar Brussel, waarna je op de trein naar Ottignies stapt. Vanuit Ottignies vertrekt de directe trein naar Dinant. Met een reistijd van 4.32 kom je uiteindelijk aan op de bestemming.

Reis je het eerste deel liever per Thalys? Dat kan! Je reist dan eerst tot Brussel-Midi, waarna je overstapt op de trein naar Namur. Vervolgens hoef je nog maar een klein stuk met de regionale trein naar Dinant. Kaartjes voor de Thalys op dit traject zijn verkrijgbaar vanaf 51 euro en de reistijd is ongeveer 5.15 uur.

Internationale trein naar Dinant

Dinant is toch wel één van de mooiere bestemmingen. Niet alleen het stadje heeft een sprookjesachtige uitstraling, maar maakt de omgeving deze stad in België een absolute aanrader. Daarbij is dit de stad waar de saxofoon is uitgevonden door de beroemde uitvinder Antoine Joseph Sax.

Verder kan je eindeloos wandelen, mountainbiken, klimmen, grotten bekijken en varen in de regio. Zeer geschikt voor een leuk en actief weekendje weg.

FAQ: Dinant

Wat is de prijs van een treinkaartje naar Dinant?

Treintickets naar Dinant zijn vanaf 29 euro (2e klas) en 41 euro (1e klas) per enkele reis verkrijgbaar.

Wat is de reistijd per trein naar Dinant?

Vanaf Amsterdam CS reis je per trein naar Dinant met een reistijd van 4:30 uur.

Hoe bestel ik goedkope treinkaartjes naar Dinant?

Tickets zijn eenvoudig online verkrijgbaar bij diverse aanbieders, waarbij wij de voordeligste hebben uitgezocht. Treintickets naar Dinant boek je het voordeligst tot slechts 7 dagen voor vertrek.

Met welke trein naar Dinant?

Er vertrekken elke dag meer dan 30 treinen richting België. Denk aan treinen van IC Brussel, Thalys en Eurostar.

12 mooie bloemenroutes in Nederland

12 mooie bloemenroutes in Nederland

In de lente transformeren bloemen in de prachtigste kleuren: roze, wit, paars en geel. Vlinders en bijen worden aangetrokken door de kleur, vorm en geur van de bloemen. Het is een genot om te wandelen of te fietsen langs kleurrijke bloemenvelden. De boswachters hebben...

8 Leuke boswandelingen in Nederland

8 Leuke boswandelingen in Nederland

Ben je op zoek naar een wandeling in het bos? Ontdek hier de top 10 van boswandelingen samengesteld door onze boswachters. Zij hebben korte en lange routes uitgezet die je naar de meest prachtige plekjes brengen. Er is altijd wel een mooi wandelgebied in de buurt te...

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

5 Bloesem Wandelroutes in Nederland

Zodra de vogels beginnen te fluiten en de zon zich vaker laat zien, is het duidelijk dat de lente in aantocht is. In april en mei verschijnt de bloesem aan de fruitbomen en dat is het teken dat de lente in volle gang is. Boswachters hebben de meest prachtige fiets- en...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders