fbpx

Treinongeluk met vrachtwagen nabij Turijn

Nabij de Italiaanse stad Turijn is vannacht een trein verongelukt, waarbij minimaal 2 mensen om het leven zijn gekomen. De machinist en een reiziger hebben het ongeluk niet overleeft. Daarbij zijn achttien andere gewond geraakt en door hulpverleners opgevangen. Hoe en waarom de vrachtwagen op de overgang tot stilstand is gekomen is onduidelijk. Het zou gaan om een vrachtwagen uit Litouwen die onderweg was naar een distributiecentrum in de buurt, maar over de vrachtwagenchauffeur is nog niets bekend. Hij zou dwars door de gesloten spoorbomen zijn gereden, waarna de vrachtwagen tot stilstand kwam.

Geen treinverkeer

Het treinverkeer op het traject is volledig stilgelegd voor onderzoek en bergingswerkzaamheden. Tevens zijn hulpverleners nog opzoek naar eventuele slachtoffers, want het is onbekend hoeveel inzittende de trein op dat moment had.

Onderzocht wordt nog hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, want volgens de plaatselijke autoriteiten werkten de slagbomen naar behoren. Over de vrachtwagenchauffeur is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl