Snelle en Goedkope internationale treinen

In de afgelopen paar jaar is hard gewerkt aan sterke internationale treinverbindingen die de concurrentie aangaan met zowel de auto, bus als het vliegtuig. Voor een groot aantal bestemmingen verslaat de trein sinds 2018 alle vervoersmiddelen op het gebied van prijs, reistijd en reisgemak. Zo is de trein voor bestemmingen als Antwerpen, Brussel, Keulen, Düsseldorf en Parijs onverslaanbaar.

In 2019 zal er opnieuw hard gewerkt worden aan goede internationale treinen. Prioriteit ligt bij een snellere verbinding naar Berlijn en een directe verbinding vanuit Nederland naar Londen zonder grenscontrole. Voor de terugreis van Londen naar Amsterdam is dit al mogelijk, maar op de heenreis moeten reizigers nog worden gecontroleerd door de Britse douane.

Treintickets boeken

Directe trein naar Disneyland

Vanaf 31 maart is het mogelijk om goedkoop en snel met de trein naar Disneyland Parijs te reizen. Er zullen dagelijks directe verbindingen vanaf Schiphol en Rotterdam Centraal vertrekken richting Disneyland Parijs met een reistijd van 3,5 uur en een tarief van € 35. Een treinreis boeken? Zoek treintickets naar Disneyland Parijs.

Directe trein naar Londen

In 2018 vertrokken de eerste directe treinen van Eurostar naar Londen met een reistijd van 4 uur en 39 minuten. In 2019 zal het aantal directe treinen naar Londen worden verhoogt van 2 naar 3 dagelijkse verbindingen. Op de heenreis duurt de reis vanwege een grenscontrole iets langer en is het tarief hoger, maar er wordt gewerkt aan een treinreis zonder grenscontrole. De heenreis is verkrijgbaar voor € 59 en de terugreis voor € 40. Een treinreis boeken? Zoek treintickets naar Londen.

Goedkope internationale treinen

Vergelijk treintickets van alle vervoerders zonder bijkomende kosten.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Goedkope treinkaartjes? Profiteer van korting!
✔️NS Dagkaart (2e klas) € 19,50
✔️NS Dagkaart (1e klas) € 26,50
✔️2x Enkele Reis Weekend € 10 p/s
✔️2x Enkele Reis Hele Week € 12,50 p/s
✔️Enkele Reis Vliegveld AMS, EIN of ROT

Klik hier voor een overzicht van internationale treintickets.

Deel deze pagina!