fbpx

Ontvang maandelijkse treinuitjes

Op de hoogte worden gebracht van de maandelijkse treinuitjes? Like TreinTrips op Facebook en ontdek de leukste uitjes, evenementen, beurzen en weekendjes weg. Ook in 2018 vindt u weer NS Dagretour aanbiedingen in combinatie met een lunch, hotelovernachting of een bezoek aan een festival, beurs of evenement. Ontdek Nederland en reis samen voordelig met de trein. Zo houden we het leven interessant en betaalbaar.

Hieronder volgen een aantal veelgestelde vragen omtrent de de maandelijkse treinuitjes van de Spoordeelwinkel.

Hoe het werkt?

U bekijkt het overzicht van aanbiedingen en selecteert de gene die u het meest aanspreekt. Lees de voorwaarden goed door, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Denk hierbij aan de reistijden, reisdata en algemene voorwaarden. Vervolgens kunt u de aanbieding bestellen bij de Spoordeelwinkel en ontvangt u de tickets en/of vouchers per e-mail. Deze dient u uitgeprint mee te nemen. In sommige gevallen is het tevens mogelijk om de tickets per mobielticket te tonen in de trein.

Waar koopt u de acties?

De acties zijn veelal verkrijgbaar bij de Spoordeelwinkel. Dit is de actiewinkel van de Nederlandse Spoorwegen en is bedoelt om het treinverkeer, uitjes en evenementen te stimuleren.

Hoe kunt u betalen?

Bij de NS Spoordeelwinkel is het enkel mogelijk om per iDeal te betalen. Banken als ABN Amro, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en de SNS Regio Bank zijn hierbij aangesloten.

Reisdatum later bepalen

Tijdens het bestelproces kunt u direct een reisdatum kiezen of deze later bepalen. Wanneer u ervoor kiest om deze op een later moment te bepalen ontvangt u een unieke vouchercode die u online kunt verzilveren. U ontvangt dan een unieke code i.p.v. een NS e-ticket per mail.

Geen treinkaartje ontvangen?

Heeft u wel betaalt, maar geen treinkaartje ontvangen van de NS Spoordeelwinkel? Neem contact op via de onderstaande gegevens, zodat zij u verder kunnen helpen. Controleer altijd eerst even uw ongewenste mail, zodat u zeker weet dat er geen tickets zijn toegezonden.

Trein acties

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl