NS vordert geld bij fraudeurs

Geld Terug bij Vertraging

De rechtbank in Den Haag buigt zich vandaag over twee zaken, waarin de NS ruim 400 honderdduizend euro terugvordert van fraudeurs. Zij zouden op naam van kleine bedrijfjes NS Business cards hebben aangevraagd. Het zou gaan om tientallen kaarten tegelijk, maar de gemaakte reiskosten werden nooit betaald. Een woordvoerder van NS ziet de zaak met positieve moed tegemoet. Eerder hebben zij op eigen kracht al zeker honderdduizend euro teruggevorderd van ongeveer 50 reizigers die op grote schaal misbruik maakte van het systeem.

Geld Terug bij Vertraging

Misbruik van Geld Terug bij Vertraging

Heeft u flinke overlast gehad van vertraging? Dan maakt u mogelijk kans op Geld Terug Bij Vertraging. Deze regeling is standaard en gebonden aan regels. Eerder was het mogelijk om geld terug te vragen voor reizen die helemaal niet zijn gemaakt en daar maakte verschillende reizigers handig gebruik van. Gelukkig zijn deze mensen opgespoord en is het geld terug gevorderd.

Tegenwoordig is deze vorm van frauderen niet meer mogelijk, omdat direct wordt gecontroleerd of de reiziger op het traject heeft gereisd op de genoemde tijd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!