Klachten over dienstregeling 2017

Trein nieuws

Reizigersorganisatie Rover ontvangt duizenden klachten na de invoering van de nieuwe dienstregeling voor 2017. De teller staat momenteel op ruim 10 duizend klachten m.b.t. de nieuwe dienstregeling. Dit aantal ligt 5 keer zo hoog als normaal, terwijl Rover juist had verwacht dat de nieuwe dienstregeling een verbetering zou zijn t.o.v. de oude. Daarbij zijn er nog eens 3300 klachten ingediend vanwege overvolle treinen, terwijl dit er in een normale maand ongeveer 1500 zijn.

Trein nieuws

Een woordvoerder van Rover geeft aan verbaast te zijn over de klachten regen, omdat zij het tegenovergestelde hadden verwacht. De klachten zouden voornamelijk betrekking hebben op krappe overstaptijden, langere reistijden, minder InterCity treinen, volle treinen en extra overstap momenten.

Gewenning.

Hoewel zij ervan uitgingen dat de dienstregeling van 2017 een verbetering was, zijn zij er nu niet meer zo zeker van. Daarom gaan zij in gesprek met de NS om de knelpunten direct te tackelen.

Een woordvoerder van de NS laat weten dat zij kleine aanpassingen zullen doorvoeren, maar dat de meerderheid van de klachten zal afnemen als iedereen gewend is aan de nieuwe dienstregeling.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!