In 4 uur naar Berlijn

Berlijn

Het moet in de toekomst mogelijk worden om in 4 uur naar Berlijn te reizen. Op het huidige moment doet de InterCity Berlijn er 6 uur en 20 minuten over om naar de hoofdstad van Duitsland te reizen. Dit komt door de vele tussenstops in Nederland en Duitsland en de langdurige locomotiefwissel bij de Duitse grens. Met het verkorte van de reistijd vanaf Amsterdam CS naar Berlijn zal ook de reistijd naar andere Europese topbestemmingen als Warschau en Praag minder worden.

Berlijn

Het treinverkeer wordt hiermee een goed en duurzaam alternatief voor het vliegtuig. Zeker omdat reizigers met de trein direct in het centrum zijn, niet vroegtijdig hoeven in te checken, de reis duurzaam is en het tarief voordelig. Ook goedkoop met de trein naar Berlijn? Bekijk de mogelijkheden op Goedkoop-treinkaartje.nl.

Delegatie

Afgelopen week is een grote delegatie vanuit Nederland naar Duitsland afgereisd om de Duitse collega’s te laten inzien dat een goede verbinding noodzakelijk en belangrijk is voor beide landen. Zo zijn er mensen van NS, ProRail, Schiphol en KLM. Zelfs de luchtvaartmaatschappijen zien het belang van goede internationale verbindingen.

Plannen

Niet alleen financieel zal er moeten worden geïnvesteerd. Ook zal Nederland en Duitsland zich moeten inzetten om internationaal verkeer goed te laten aansluiten op elkaar en dit op een juiste wijze in te passen in de dienstregeling. Op dit moment duurt de reis in Duitsland nog veel te lang door de 10 tussenstops.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!