Grote informatieborden op treinstations

Trein nieuws

Ruim 8 jaar geleden heeft de NS blauwe klapperborden verwijderd op treinstations, omdat zij plaats moesten maken voor modernere digitale alternatieven. Dit heeft geleid tot duizenden klachten van medewerkers, reizigers en belangengroepen. De Volkskrant heeft afgelopen week gemeld dat het geluid van klapperborden weer terugkeert en de klapperborden opnieuw zullen worden geplaatst op de 4 grote treinstations in Nederland (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht).

Trein nieuws

Geen klapperborden

Een woordvoerder van de NS heeft laten weten dat er geen klapperborden zullen worden geplaatst, maar grote digitale schermen. De oude klapperborden kampten te vaak met defecten, maar zijn de inspiratie voor de nieuwe grote (digitale) informatieschermen van de NS.

De kleine informatieschermen op treinstations zouden voor veel reizigers onleesbaar en onhandig zijn. Aan de handtekeningen van duizenden reizigers en protesten van belangenorganisaties zou na 8 jaar eindelijk gehoor worden gegeven. Wanneer de borden precies worden geplaatst is nog onduidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!