Het hele jaar verkopen diverse partijen goedkope treinkaartjes, waardoor een groot aantal Nederlanders op dit moment actietickets in huis heeft. Helaas zijn deze vanwege het Corona virus niet te gebruiken, terwijl de uiterste reisdatum steeds dichterbij komt. Natuurlijk ben je niet de enige met dit probleem, dus neem vooral geen contact op met de klantenservice van NS. Wij zullen deze pagina actueel houden, dus deel deze vooral met andere via de Sociale kanalen.

Verlengen van geldigheid en uiterste reisdatum

Aanbieders als ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel kampen met klanten die de uiterste reisdatum dichterbij zien komen. Eigenlijk vraagt iedereen zich af hoelang de crisis nog gaat duren en of de kaartjes geldig blijven. NS heeft aangegeven dat de uiterste reisdatum hoogstwaarschijnlijk zal worden verlengd. Het is alleen nog onduidelijk wat deze uiterste reisdatum gaat worden.

Zodra er meer duidelijk is over de verlenging van goedkope treinkaartjes, retourkaartjes en dagkaarten zullen wij dit op deze pagina publiceren.