fbpx

Geen treinen naar Den Haag en Leiden

Vanmorgen heeft een storing in het relaishuis bij Den Haag centraal het treinverkeer in de Randstad flink ontregeld. Zo was er geen treinverkeer meer mogelijk van en naar Den Haag Centraal, waardoor overig treinverkeer last ondervond. Zo was er beperkt treinverkeer mogelijk naar Leiden en hadden ook andere trajecten last van de gestrande treinen rondom Den Haag.

Evacuatie

Een trein die rond 09:00 uur was gestrand bij Den Haag moest worden geëvacueerd onder begeleiding van personeel. Dit kon pas ongeveer 30 minuten, nadat de trein tot stilstand was gekomen.

Werkzaamheden

In een eerste reactie liet spoorbeheerder ProRail weten dat het vermoedelijk ging om een ICT probleem, waarbij medewerkers direct opzoek waren naar de oorzaak. Later melde een monteur van ProRail op Twitter dat het probleem was gevonden in een relaishuis bij station Den Haag. De oorzaak in het relaishuis werd rond het middaguur ontdekt, waarna deze binnen een uur kon worden hersteld. De storing is echter nog niet helemaal verholpen en daarom raad de NS aan om uw treinreis van tevoren goed te plannen.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl