Directe Disneytrein vanuit Nederland naar Disneyland Parijs

Vanaf 31 maart 2019 zal er een directe trein vanuit Nederland naar Disneyland Parijs rijden. De zogenoemde Disneytrein vertrekt vanaf 31 maart dagelijks vanaf Schiphol en Rotterdam Centraal en reist via Antwerpen en Brussel in één keer door naar Disneyland Parijs. Doel van de trein is dat het voor bezoekers makkelijker, sneller en goedkoper wordt. Zo bent u met de directe Disneytrein al binnen 3,5 uur in Disneyland Parijs tegen een tarief van € 35, wanneer u 3 tot 4 maanden voor vertrek boekt. Wees er altijd snel bij, want de Earlybirdtickets raken vaak snel uitverkocht en tarieven worden vervolgens enkel duurder.

Disneytrein van Thalys

Voor de lancering van deze nieuwe verbinding heeft Thalys een volledige trein omgetoverd tot een ware Disneytrein. Hiermee vervangt de Disneytrein de verbinding naar Lille die na enkele jaren wordt afgeschreven. Populariteit in de richting van Lille bleef uit en reizigers aantallen liepen terug, terwijl de vraag naar treintickets richting Disneyland Parijs juist toenam.

Uitbreiding van Disneyland Parijs

Op het huidige moment is het themapark bezig met de bouw van nieuwe delen. Vanaf 2020 zullen nieuwe parkdelen met attracties worden geopend die gebasseerd zijn op de films Frozen, Star Wars en verschillende films van Marvel.

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!