Chaos op station Eindhoven, Den Bosch en Breda door ongeluk en storing

Vanwege een storing zondagmorgen en een aanrijding met een personenauto heeft het treinverkeer in het zuiden van het land de gehele zondag last gehad van vertraging. Reizigers stonden op station Den Bosch en Eindhoven in rijen met dranghekken om hun reis te vervolgen. Reizigers deelden massaal kritische berichten en beelden op Twitter.

Stroomstoring bij Liempde

Door een stroomstoring bij Liempde was er geen treinverkeer mogelijk op verschillende trajecten, waarop de NS bussen had ingezet voor reizigers. De capaciteit van de bussen was echter niet toereikend voor het aantal reizigers dat op de been was, waardoor grote groepen reizigers stranden in de stationshallen op verschillende treinstations.

Pas rond 20:15 uur was de stroomstoring verholpen en kwam het treinverkeer weer op gang.

Aanrijding met auto

Aan het eind van de middag kwam een auto tot stilstand op de overgang in Breda. De 33-jarige moeder kon met haar 3-jarige dochter net op tijd ontsnappen, want de aanstormende trein heeft de auto compleet vernield. Hoe het kon gebeuren is nog niet helemaal duidelijk, maar mogelijk dat de ‘front-camera’ van de trein duidelijkheid kan scheppen rondom het ongeluk.

Moeder en dochter maken het goed.

Chaos op Twitter

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl