Ajax fans steken fakkel in trein aan

Supporters van Ajax hebben afgelopen week op hun terugreis een fakkel in de trein afgestoken. Hierbij raakte gelukkig niemand gewond, maar de overlast was enorm. Tevens hadden de vlammen van de fakkel lichte schade aan de vloer van de trein tot gevolg. Een reiziger heeft hierop direct de politie gealarmeerd, waarop drie mannen op aanwijzingen van een getuige uit de trein zijn gehaald door de politie die klaar stond op Utrecht Centraal.

Brand in trein

Gelijkspel tegen De Graafschap

Het gebeurde afgelopen zondag na gelijkspel tegen De Graapschap, waarbij Ajax het kampioenschap aan zich voorbij zag gaan. Supporters van Ajax waren hierdoor uiterst gefrustreerd en hebben in verschillende steden voor schade en overlast gezorgd. Niet voor niets, aangezien het hiermee 25 miljoen euro misloopt en een deuk heeft opgelopen in het imago.

Getuige wijst daders aan

De getuige die de politie alarmeerde maakte rond 20:00 uur melding van het incident. De politie heeft op Utrecht Centraal de treindeuren dichtgehouden en is met de getuige door de trein gelopen. Deze heeft het drietal van 21, 23 en 27 aangewezen, waarna deze zijn meegenomen naar het bureau. De jongens uit Meerkerk en Arkel werden nog enige tijd vastgehouden op het bureau.

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds

Deel deze pagina!