Aanrijding met persoon tussen Deventer en Olst

Afgelopen vrijdag heeft het treinverkeer tussen Deventer en Zwolle stilgelegen als gevolg van een aanrijding met een persoon. De aanrijding vond plaats rond 15:15 uur op de Diepenveenseweg tussen Deventer en Olst, waarna een traumahelikopter werd opgeroepen. Deze werd even later geannuleerd, waarop deze weer is teruggevlogen naar vliegbasis Volkel.

Aanrijding met persoon op Diepenveenseweg

Op het moment van de aanrijding waren er 150 passagiers aanwezig. Zij werden na enige tijd uit de trein gehaald en per touringcar op weg geholpen. Naar verwachting zouden de beperkingen tot 18:30 uur duren, maar rond 18:00 uur werd het spoor weer vrijgegeven en treinverkeer hervat.

De toedracht van de aanrijding is niet naar buiten gebracht, maar de politie gaat voorlopig niet uit van een ongeluk of misdrijf.

Ontvang acties

Trein naar Berlijn in minder dan 6 uur

Trein naar Berlijn in minder dan 6 uur

Om concurrerend te zijn voor andere vervoersmiddelen wilt de NS en Europa de reistijden en prijzen minimaliseren voor populaire bestemmingen tot 500 kilometer. Hiervoor moeten verschillende wijzigingen worden gemaakt in bijvoorbeeld de dienstregeling, route of het...

NS start implementatie van nieuw beveiligingssysteem ERTMS

NS start implementatie van nieuw beveiligingssysteem ERTMS

Ter modernisering van de treinen en veiligheid start NS met de implementatie van het nieuwe ERTMS beveiligingssysteem. Alle 176 VIRM-dubbeldekkers zullen in de komende periode worden voorzien van deze hypermoderne technologie. Leverancier Siemens Mobility is hierbij...

Pin It on Pinterest

Deel deze pagina

Geef het door aan iemand anders