Aanranding trein Zaventem naar Brussel-Noord

Aanranding Trein Zaventem

De Belgische politie is een zoektocht gestart naar een man die op 3 oktober 2019 een 18-jarige jongen heeft aangerand. Het gebeurde in de trein van luchthaven Zaventem naar Brussel-Noord. Op camerabeelden is te zien hoe de man ruim anderhalf uur opzoek is naar een slachtoffer. Hierdoor zijn voldoende beelden van de man.

Vlaamse opsporingsprogramma Faroek

Het 18-jarige slachtoffer deed gisteravond zijn verhaal in het Vlaamse Opsporingsprogramma Faroek. Hier vertelde hij zijn verhaal en beschreef de angst, waarmee hij zijn reis vervolgde. Hij wilde wel om hulp schreeuwen, maar het lukte niet. Ook was hij bang dat de situatie verergerde als hij zich hevig zou verzetten.

Aanranding in trein Zaventem – Brussel

De jongeman werd gevolgd op Airport Zaventem en haasten zich om de trein van 07:30 uur te halen richting Brussel-Noord. De verdachte glipte achter hem aan door de OV-poortjes en vroeg bij het instappen of hij naar Brussel-Noord moest. Vervolgens is de verdachte het slachtoffer achterna gelopen tot aan de zitplaats.

Helaas was het hele treinstel leeg, waarop de verdachte zijn geslachtsdeel uit zijn broek haalde en zich begon te masturberen. Hierbij heeft de man pogingen gedaan om het slachtoffer te laten participeren. Toen de man klaar was liep hij opvallend rustig weg. Volgens het slachtoffer was de man mogelijk onder invloed van drugs, want hij rook naar marihuana.

Als je de man herkent, getuige bent of een tip hebt. Meld dit dan!

 

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!