fbpx

4 Trein vernieuwingen testen

DDW

Eerder dit jaar heeft de NS ontwerpers uitgedaagd om 4 verbeteringen voor de trein te bedenken om de reistijd beter te benutten. Hier kwamen verschillende leuke activiteiten uit voort als een sessie mindfulness, meer beweging in de trein, een audiotoer voor het voorbij razende landschap en de bezienswaardigheden langs het spoor en een quiz voor in de trein.

Bekijk actie

Deze selectie van 4 trein vernieuwingen zijn ontwikkeld en kunnen in de testtrein op de Dutch Design Week (DDW) door bezoekers worden getest. Wilt u de DDW ook bezoeken? Het is tijdelijk mogelijk om een combideal entree + treinreis te bestellen via de Spoordeelwinkel.

DDW

MindfulNS

Met de MindfulNS ontvangt u 6-8 weken een gratis deelname aan een Mindfulness programma via de mobiele app. Dit kan eenvoudig worden gedaan in de trein en bevorderd ontspannen reizen en een soepele overgang van zakelijk naar privé.

Spoorwijs

Met de Spoorwijs app kunnen worden reizigers onderling uitgedaagd met o.a. vragen over de omgeving of het maken van leuke tekeningen. U komt aan op uw bestemming voor u het weet en wilt misschien zelfs wel langer in de trein verblijven.

Reis je fit

Hiervoor zijn kussens ontwikkeld, waarmee de balans op de zitplaats moet worden behouden. Hierdoor worden de buik en rugspieren aangespannen, waardoor een krachtige core ontstaat.

Luisterruit

Met de NS Luisterruit wordt het voorbij razende landschap besproken middels een audiotoer. Hierbij worden de vreemdste verhalen, leukste bezienswaardigheden en geschiedenis van de omgeving besproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl