Trein naar Dutch Design Week

T/m 29 oktober bestelt u voor € 28 een NS dagretour Eindhoven + voucher Dutch Design Week. Hiermee reist u tegen een vast tarief naar station Eindhoven, waarna u zich op 110 verschillende locaties in Eindhoven kunt verbazen en verwonderen. De NS Dagretour Utrecht is geldig vanaf 09:00 uur in treinen van alle Nederlandse vervoerders van 21 t/m 29 oktober 2017.

Na aankoop ontvangt u een unieke code en een voucher entree Dutch Design Week. De code kunt u eenvoudig online verzilveren, waarbij u het gewenste opstapstation en de reisdatum kunt selecteren. De NS dagretour is vervolgens geldig op het gekozen traject, waarbij u de meest logische (kortste) route dient te kiezen. De voucher Dutch Design Week neemt u mee op reis en kunt deze bij aankomst inwisselen voor een armbandje. Met het armbandje kunt u vervolgens alle locaties bezoeken en gratis een ABN Ambro fiets huren, zodat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen in Eindhoven.

NS Dagretour Eindhoven + entree Dutch Design Week

De Dutch Design Week in Eindhoven bezoeken? Ga met de trein en bestel deze aanbieding bij de Spoordeelwinkel via de onderstaande link en reis goedkoop met de trein in oktober 2017!

  • Prijs (2e klas): € 28
  • Prijs (1e klas): € 35
  • Verkoop: t/m 29 oktober 2017
  • Reizen: 21 t/m 29 oktober 2017

Kind meenemen?

Wilt u een kind meenemen in de trein in combinatie met deze NS Dagretour actie? Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen voor € 2,50 middels een NS Railrunner met u mee.

Wat is er te zien?

9 dagen lang zijn er op 110 verschillende locaties experimenten, ontwerpen en oplossingen te vinden van ruim 2500 ontwerpers/designers. Laat u inspireren en bezoek de Dutch Design Week in Eindhoven.

Geen NS dagretour of voucher entree Kampeer en Caravanbeurs ontvangen?

Controleer allereerst uw ongewenste mail (spambox). Geen code of voucher ontvangen? Neem dan contact op met de Spoordeelwinkel.

De Spoordeelwinkel is op werkdagen bereikbaar van 8.00-22.00 uur, op zaterdag van 9.00-18.00 uur en op zondag van 09.00-12.00 uur.

  • Telefoon: 088-6721002
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goedkoop treinkaartje logo

. . . . .

Deel deze pagina!

Close