fbpx

3 mannen verstopten drugs onder trein

Drie mannen uit Bergen zijn afgelopen week veroordeeld tot 5 jaar cel, vanwege het vervoeren van 24 kilo cocaïne. Mohammed (31), Bilal (28) en Nassar (25) zouden ruim 24 kilo drugs in sporttassen onder een goederentrein hebben bevestigd. Volgens de rechtbank was er onvoldoende bewijs dat de tassen Milaan als eindbestemming hadden, waardoor de mannen niet voor export zijn veroordeeld. De goederentrein had namelijk nog een tussenstop in Venlo waar de tassen weer van de trein konden worden gehaald.

Vermoeden

Het drietal werd vorig jaar mei aangehouden, tijdens een politie actie. Zij hadden al langer het idee dat er criminele acitiviteiten plaatsvonden op station Lage Zwaluwe.

Verhaal van verdachten

De verdachten verklaarden dat zij in opdracht van ene ‘Koen’ geld op de trein moesten plaatsen en dat zij niet wisten dat er drugs in de tassen verstopt zat. In ruil voor het plaatsen van geld in opdracht van Koen zou het drietal een vergoeding ontvangen. Er was echter geen bewijs voor het verhaal en de rechtbank van Breda vond het verhaal niet geloofwaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle rechten voorbehouden 2019 - 2020 | Goedkoop-treinkaartje.nl