Tag: Zitplaats reserveren

Moet ik reserveren en krijg ik een vaste zitplaats?

Voor het internationaal treinverkeer zijn er verschillende vervoerders, waarbij u verplicht moet reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Thalys, TGV, Eurostar en de OBB Nightjet

Zo dient u in de Thalys, TGV, Eurostar en de OBB Nightjet vooraf een ticket te boeken/te reserveren. U krijgt in deze treinen een vaste zitplaats aangewezen.

ICE International en InterCity Berlijn

In treinen van ICE International en IC Berlijn is het niet verplicht, maar wel raadzaam om van tevoren een zitplaats te reserveren. In het boekingsproces kunt u aanvinken om alvast een zitplaats te reserveren. Op deze manier voorkomt u het zoeken naar een zitplaats en bent u verzekerd van een comfortabele reis. Heeft u reeds tickets geboekt, maar nog geen zitplaats gereserveerd? Doe dit dan alsnog via het ISC (Internationaal Service Center) op telefoonnummer: 030-2300023.

InterCity Brussel

Voor de IC Brussel is het niet verplicht/mogelijk om een zitplaats te reserveren. In deze trein geldt net als de binnenlandse treinen een vrije plaatskeuze, waardoor u zult moeten zoeken naar een zitplaats. Al zijn deze vaak snel gevonden, aangezien niemand een vaste zitplaats heeft in de trein.

Internationale treinen, OV vragen, Veelgestelde vragen, Zitplaats reserveren

Alle rechten voorbehouden 2020 - 2021 | Goedkoop-treinkaartje.nl

This window will automatically close in 15 seconds
Deel deze pagina!